Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A sajtóban ömlik, hogy Oroszország, hogyan avatkozhatott be az amerikai elnök választásba, hasonló módszerekkel gyengítik az MSZP-t Magyarországon.

A Politico, de több Magyarországi hírportál is beszámolt már arról, hogy milyen módon gyengítették Oroszországból Clinton esélyeit a választásokon. Ennek lényege végtelen egyszerű volt, különböző Clintont lejárató üzeneteket Facebookon, Twitteren, Instagrammon fizetett hirdetésekben juttattak el Amerikaiak millióihoz.

Ennek a módszernek az egyik eleme volt, hogy több weboldalt, ha tetszik „hírportált” hoztak létre. Melyek igazi célja nem a tájékoztatás volt, hanem ezek álcázott kampánykiadványok voltak. S ezek „híreit” szórták szét pénzért a neten. Többek között ilyen weboldal a libertywriters.com, ahol még álhírek is előfordultak.

Ehhez a módszerhez hasonló támadás alatt állhat az MSZP. Legalább is a jelek gyanúsan ezt mutatják. Megközelítőleg háromnegyed éve indult el a helyivalasz.hu nevű oldal. Mely címadásaiban, kiajánlásaiban időnként erőteljesen csúsztat ha az MSZP-ről van szó és szinte folyamatosan fut különböző kétes eredetű oldalakon a cikkek hirdetései Facebookon.

A portál korábban folyamatosan Botkát támadta, de például amikor az MSZP bejelentette, hogy nem vesz részt tovább az értelmetlen parlamenti játszadozásokban a fenti címmel megtűzdelt hirdetéssel szórta tele a Facebookot.

Itt pedig a kétes eredetű Hírkronika oldal hirdet pénzt nem sajnálva. A cél világos, hogy az MSZP és DK hívei közé éket verjen.

Annak ellenére, hogy az MSZP és a DK is arról számol be, hogy jól állnak a tárgyalások a helyivalasz.hu harcol beszél, mi lehet a cél, ha nem az, hogy tudatosan gyengítsék a baloldal pozícióját?

Azonban felmerül a kérdés, hogy vajon kinek van ennyi pénze, hogy már több mint háromnegyed éve folyamatosan tud ömleni Facebookon az MSZP-t lejárató hírözön?

A válasz nagyon megdöbbentő, bár mivel a Hírkrónika facebook oldal kétes eredetű, így egyértelműen megállapítani nem lehet, de azért erős lehet a gyanú, mivel szinte mindig a helyivalasz.hu-t hirdeti, hogy ugyan az áll mögötte.

Igen, jól látják. A Simicska Lajos által tulajdonolt Magyar Nemzetet is kiadó cég adja ki az MSZP-ről folyamatosan negatív hírt közlő helyivalasz.hu-t. Mint ismeretes 2 éve eddig tisztázatlan okok miatt Orbán és Simicska több mint 25 év jó barátság után egyik napról a másikra összeveszett. Azóta állítólag Simicska Orbán egyik legkérlelhetetlenebb ellenfele, melyet úgy valósit meg, hogy a legnagyobb baloldali pártot pénzt nem kímélve, az orosz módszerekhez hasonlóan, fizetett hirdetésekkel folyamatosan lejárat.

Ja és persze állítólag, Orbánra azért orrolt meg, mert az közeledett az oroszokhoz…

Én nem hiszek az orosz népmesékben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here