Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenki nyugodjon meg, a Fidesznél se egyszerű az élet. Szerencsére Lendvai Ildikó egy zseniális írással segít eligazodni mindenkinek ebben a politikai zűrzavarban.

Az MSZP politikusnője Lendvai Ildikó írásai zseniálisak. Legújabb, „Útmutató a fideszes szónoknak” című írása is a Népszavában jelent meg. Sokat nem kell hozzá tenni: Lendvai 10 bekezdésben totális hülyét csinál a Fideszből, íme:

 

Augusztus 20-a előtt a fél ország azon derült, hogy a kormány sorvezetőt adott a nagyköveteknek, a szájukba rágva, mit mondjanak az állami ünnepen. Valószínűleg gyengeelméjűnek nézték a saját kádereiket. Bár igaz, enélkül még a rutinos diplomatáknak is nehéz feladat lehetett volna Szent István legfőbb ellenfelének Koppány helyett Soros Györgyöt kinevezni. Akit elég helytelenül egyelőre fel se négyeltek.

Az ünnepfelelősök most körültekintőbben jártak el. Nem lőtték el előre a puskaport, gondosan titkolták a nyilvánosság előtt az október 23-i sillabuszt. De hogy volt ilyen, azt a vak is látja. Valamennyi fideszes szónok ugyanazokat a paneleket használta: nem kellett sok szót vesztegetni a forradalomra, kötelező gyakorlat volt viszont a migráns-Brüsszel-Soros-féle ördögi hármasnak az elátkozása. Továbbá 1956 csak szerény előjátéka a 2010-es fülkeforradalomnak és a 2018-as nagy mérkőzésnek, amikor szintén Orbánnak kell győznie. Ennek a győzelemnek visszamenőleges hatálya lesz (miért, csak a törvényeknek lehet?), a pesti srácok utólag győzni fognak. Talán még Mindszenty is, de a kivégzett komcsik persze nem, az összezavarna mindent.

Nem is olyan nehéz rekonstruálni a központi útmutatást. Valahogy így hangozhatott:

„Drága kollégák, aki mandátumot akar jövőre, az ne beszéljen össze-vissza! Az a baloldal szokása, meg is nézhetik magukat. Tehát az első szabály: mindenről Brüsszel jusson az eszetekbe. Brüsszelről is Brüsszel jusson az eszetekbe. Ne kérdezz hülyeségeket, dehogy is Moszkva. Kit érdekel, hogy szovjet tankok jöttek! Tán ott voltál? Lehetett köztük néhány belga is. Na jó, ha ott okvetetlenkedik valami történelemtanár, akkor legfeljebb „uniós tankokat” említs! Az lehetne szovjet is meg EU-s is. Nem, ne Európát mondj, figyelj jobban: csakis Brüsszelt! Ezek a csökönyös magyarok az összes felmérés szerint még mindig Európa-pártiak. Nem tudom, mit kellene még a konok fejükbe verni. Muszáj lesz Árpival még néhány plakátkampányt csinálnunk.

Remélem, Sorost magatoktól sem hagynátok ki! Hogy köphetsz-e a neve után? Hát… nem is tudom. Talán inkább ne, ünnepen mégsem való. És szotyola se lesz kéznél. Ha nem bírod enélkül szóba hozni, inkább írd körül. Spe-ku-láns, ezt mindenki érti. „A spekuláns terve”, én is azt mondom majd. Dehogy „zsidó spekuláns”, nehogy már lezsidózd, isten mentsen, nem számít, hogy szeretnéd, meg hogy igény volna rá. Aki akarja, majd ráfirkálja a plakátra, és annyi, nem vagyunk mi rasszisták.

Beszélj sokat a nemzetről, de aztán lelkesen! Gondolj a Nemzeti Trafikokra, amit a rokonság kapott. Nemzeti szuverenitás, nemzeti identitás, ezt védjük ma is. Akinek túl bonyolult ez a sok idegen szó, azt inkább kiküldjük külföldre ünnepelni, ott kaphat tolmácsot is. Kósa már Los Angelesben van, nem fog itthon belekupakolni az ünnepi hangulatba. El ne felejtsd: keresztény nemzet vagyunk, most is a keresztény Európát védjük a muszlim hordák ellen. A KDNP-sek ezt többször is ismételjék, legalább valamivel meg lehet különböztetni őket. És most kivételesen ne vigyorogjanak olyan átszellemülten, ahogy Semjén szokott rám, ünnepen nem bohóckodunk. Hogy Európa nem pont ilyen védelmet kért? Persze, mert hálátlanok. Ezt is lehet hangsúlyozni. Miért, kaptunk valamit Nándorfehérvárért? Vagy a tatárjárásért?

Trianon? Arról most inkább ne, a visegrádi négyekre szükségünk van. Demeter Zoli, látom, te mégis akarod. Csak annyit mondanál Edelényben: csinálják vissza Trianont, aztán beszélhetünk menekültek befogadásáról? Nem vagyok biztos benne, hogy ez jó ötlet. Gondold végig: az erdélyi magyarok most simán ránk szavaznak, míg ha én lennék a miniszterelnökük… Na nem bánom, add elő, de ha botrány lesz belőle, te viszed el a balhét.

Ja! El ne felejtsem a szabadságot. Arról is beszélni kell. De csak óvatosan. Szabad sajtóról, tanszabadságról szó se essék, ez liberális blabla. „Szabadságnemzet” meg „szabadság népe”, az jöhet, abból semmi konkrét nem következik. Szabadsághősök? Kényes ügy. Állapodjunk meg abban, hogy Nagy Imrét én említem meg egyszer, nektek már nem kell, én is csak Dózsa László után. Ne szóljatok közbe, hogy nem is ő volt a fotón. Na és? Én sem voltam, mégis én vagyok 56 hőse. 56-é is. Ezt majd szóba is hozhatnátok. 1989-ben én vittem sikerre a forradalom céljait, egymagam kikergettem a… Izé, hagyjuk, hogy kiket, Putyin nem örülne. Elég, hogy sikerre vittem és kikergettem.

A szónoklat vége mindenképpen a választásra fusson ki. Minek jártatnánk a szánkat hiába? De vigyázni: egyetlen ellenzéki párt nevét sem szabad kiejteni! Még megjegyeznék, aztán tudnák, hová kell ikszelni. Lehet őket Soros-bérencnek, kerítésbontónak, globalistának, homo brüsszelikusznak hívni. (Ahogy mondtam, a latint is csak az használja, akinek megy. Németh Szilárd, nem akarsz te is elutazni valahová?) Gyengébbek beszéljenek egyszerűen Sötét Erőről! A Csillagok háborúját csak láttátok?

Hogy abban a Köztársaság csapatai legyőzik a Birodalmat? Fenébe a részletekkel. Filmügyben különben is Vajna az illetékes, nem igaz, hogy mindent nekem kell elintézni!”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here