Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Te sem tudod kitalálni, hogy mi a jubileumi jutalom 35 ledolgozott év után a Postánál? Kapaszkodj meg, ha ezt meglátod rögtön belépsz a céghez!

De csak azért, hogy elküld a francba a főnököt. Egy budapesti asszony tette közre Facebookon az alábbi „jutalmat”, amit 35 éves jubileumi munkaviszony után kapott a postától. Igen jól látjátok, egy A5-ös papira kinyomtatott valami, ami arra jogosítja, hogy 1000 azaz ezer tadám igen EZER forint értékben vegyen valamit a büfébe. Amúgy az is durva, hogy még a nevét se írták rá. Ezt a taplóságot még a Csengetett Milord?-ban is megirigyelnék!

A kommentelőknél komolyan kiküldte a nevetséges jutalom a biztosítékot.

Egyikőjük az írja: „Szégyellheti magát Posta vezetése, felháborítónak tartom hogy ennyi ledolgozott év után ezt kapja az ember!!! Neked gratulálok a hűségedhez, hogy így kitartasz!” Rengetegen el sem hitték, hogy ilyen megtörténhet és azt kérdezgették, hogy ez ugye vicc? Mire jött a kijózanító válasz: nem az!

Valaki pedig javaslatot is tesz, hogy mit kezdjen ezzel a hihetetlen jutalommal: „Hívd meg az igazgatót 1 kávéra. Csak nehogy kifuss az időből!!”

Szabina  azt mondja, hogy én ezt az 1000ft-ot nem elismerésnek, hanem sértésnek vettem volna.  Inkább vett volna 1000ftból valami virágot, meg egy normális elismerő levelet nyomtathatott volna amit pl egy keretben adott volna át. Akkor azt mondom kedves gesztus tőle,mert ugye a pénz nem minden. De így, hogy egy darab papírra odahányt valamit….

Ica is keményen fogalmaz: „És ezt oda merték adni! Szégyen komolyan. Ez nem ajándék hanem alamizsna. Inkább ne adnának semmit ha csak ennyire becsülik a dolgozóikat! Gratulálok a kitartásáért ismeretlenül is! Adja vissza a főnökének és mondja neki, köszönöm a megbecsülést de kávéra még van pénzem!”

Mi pedig azt üzenjünk, Önnek, hogy legyen büszke a tisztességes 35 évére. Sajnos, ma olyan világot élünk, melyben a melóst, a kétkezit, az alkalmazottat szarba se nézhetik. De az emberek elismerő szava legyen fontosabb, ne főnöke Csengetett Milord?-ból kölcsönzött taplósága!

És márpedig a munka becsületét vissza kell állítani!!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here