Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Cukik vagyunk, nagyon de, tényleg. Baloldaliak, hát gyertek Vona Gabo bácsihoz! Nem jöttök? Grrr! Akkor majd, mi meg mutatjuk nektek, mi vár rátok!

A Balra Magyar nevű értékrendi portál számolt be arról, hogy a Jobbikhoz ezer szállal kötődő 64 vármegye ifjúsági szervezet emberei, mindenszentek ellőtt meggyalázták Horn Gyula angyalföldi szobrát. Nagyon nagy oknyomozás nem kellett, hogy kik lehetek a szoborgyalázók. Primitív tettükről büszkén számoltak be weboldalukon: „Vesszen minden maradéka!” – címmel

A 64 vármegye ifjúsági mozgalom nem kevés pénzből gazdálkodhat a Jobbik pártalapítványának hála. A jobbikhoz közeli ifjúsági szervezett 38 millió forintból léphetett az anti-cukisodás útjára.

Az ifjúsági szervezetnek a párt utánpótlásában is fontos szerepe van, nem egy politikusuk érkezett onnan. A Jobbik jelenlegi alelnöke Toroczkai László, a 64 vármegye örökös vezetőségi tagja is egyben, Zagyva György Gyula a Jobbik emblematikus szereplője, pedig a 64 vármegye alelnöke később elnöke is volt.

De Fodor Tamás György, a Jobbik közép-európai kapcsolatokért felelős munkatársa is vezetőségi tag volt az ifjúsági szervezetben, mint ahogy Magvasi Adrián, a Jobbik választókerületi elnöke is.

Hoppá! És akkor itt most álljunk meg egy pillanatra, mert megérkeztünk. Ki csoda is ez a Magvasi Adrián azontúl, hogy a 64 vármegyében fontos vezetőtisztséget tölthetett be? Először is a Jobbikhoz közeli Alfahír főszerkesztője. Másodszor -most figyelj- a Jobbik angyalföldi képviselőjelöltje. Bizony ám, pont ott képviselőjelölt az ifi 64 vármegyés, ahol Horn Gyula szobrát épp meggyalázták. Micsoda véletlen.

A 64 vármegyés ifivezető bedörenti a kampányt

Na de a francba a bonyolult összefüggésekkel. A jobbikosok eddig bírták tartani az álcát. Most gondoljátok végig, ha ez az erő bármiféle nagyobb hatalmat kap azzal hogyan élne vissza? Miközben baloldaliak, zsidók, melegek szavazataira ácsingóznak, titokban az éj leple alatt Horn Gyula szobrot gyaláznak.

A 64 vármegyések még gyalázkodó videót is készítettetek

S persze majd Vona kiáll, vagy lehet ki sem áll, de újra elmondja: a Jobbik már nem az a párt. Közben, pedig az emberei a háttérben már felkészülten lesben állnak, hogy halottak napja előestéjén a Magyar Köztársaság elhunyt miniszterelnökének szobrát gyalázzák. Gyomorforgatóan aljas.

Nem bedőlni! Ők továbbra is gyűlölettel és nem hazaszeretettel a szívükben élnek. Alig várják, hogy megkezdjék tomboló országlásukat. Vona már most nem tudja visszafogni szabadcsapatait. Ne felejtsd: Te döntesz kinek adsz hatalmat!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here