Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

 Nem sokan értenek egyet Medgyessy Péter legújabb okosságával. Most a leglelkesebb hívei fordítottak hátat a korábbi miniszterelnöknek.

Mint ismeretes Megyó bemondta a tutit a 3-4 százalékos LMP a jövő. Hát kormányon sem volt egy túl nagy politikai stratéga az öreg, de már már inkább csak a Ron Weber beszélhet belőle.

Medgyessy Péter legújabb okoskodása már a leglelkesebb híveinek is sok volt, egy nyilvános posztban fordultak el rajongói oldalának szerkesztői. Mint ahogy írják: Medgyessy Péter új politikai fordulatával nem értünk egyet, Szél Bernadett és az LMP szerintünk maximum annyira alkalmas talán, hogy 5 százalékkal becsusszanjanak a parlamentbe.

Ezt a szélkakas fordulatot nem vártuk a miniszterelnök úrtól. Csalódást okozott nekünk, ezért, mi a Medgyessy Péter facebook rajongói oldal szerkesztői a mai naptól megszüntetjük az oldal kezelését! -áll a közleményükben. Hát ez egyben vicces és vér ciki az LMP-nek.

Az a játék, amit egy-két értelmiségi kezdett meg ezzel bohózatba is fulladt. Nem könnyű kihívás eladni a népnek egy párszáz fős tagsággal rendelkező pártról, hogy kormányképes. A rajongói oldal szerkesztőivel meg nem tudunk vitatkozni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here