Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eljutottunk odáig, hogy konkrétan levelet hamisítanak, hogy lejárassanak egy olyan politikust, aki legyőzte a Fideszt. Velejéig aljas ez a rendszer.

Minden etikai normát felrúgott a szegedma hírportál azzal a cikkel, amely pénteken jelent meg a kormánypárti internetes oldalon – mondta Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő rendkívüli sajtótájékoztatóján. A szegedi képviselő büntetőjogi feljelentést tesz a rágalmazó hírportál ellen- számolt be a szeged.hu

A szegedma állítása szerint menekültek ezreinek befogadását kérte egy október 11-én kelt levélben Szabó Sándor Botka László polgármestertől, ám a képviselő aznap egyetlen e-mailt sem írt vagy küldött el. Pofátlan hamisításnak nevezte ezért a cikkben fénymásolatként közölt szöveget Szabó, és hozzátette: ezzel minden eddigi sajtóetikai határt áthágott a sajtóorgánum, amiért felelősségre fogják vonni. A képviselő szerint a Habony-művek ma már semmitől sem riad vissza, ha ellenzéki politikusok ellehetetlenítéséről van szó.

A képviselő a sajtótájékoztatón külön megszólította a szegedma jelen lévő újságíróját, és arra hívta fel a figyelmét, hogy jól gondolja meg, mihez adja a nevét. A levélhamisítás ugyanis már olyan szintű manipuláció, amit a hírnevére valamit is adó újságíró nem vállal fel.

Szabó Sándor egyébként telefonon hívta a szerkesztőséget, és mivel a cikket névvel nem jegyzi senki, a szakmai vezetőt kereste, azonban sem Pintér M. Lajos, sem Kapitány Gergő nem vallotta magát főszerkesztőnek, így a jogi eljárást egyelőre a hírportál kiadója ellen indítja meg a képviselő.

Ezt már mi tesszük hozzá, hogy érthető, hogy Szegeden be vannak tojva az MSZP-s politikustól, hiszen 2014-ben Szabó Sándor nagy arányban verte meg a Fideszt. De gondoljuk csak egy picit már végig: vajon van-e olyan aljasság ezután, amit a Fidesz nem tenne meg, csak hogy megőrizze a hatalmát?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here