Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hihetetlen verseny bontakozott ki az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságán a Jobbik és a Fidesz között: vajon melyikük hurcolná meg jobban Czeglédy Csabát. Figyelem erős seggfej faktor következik!

Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága a Fidesz propaganda javaslatát, az állítólagos Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló előterjesztést tárgyalta.

Mint ismeretes, Czeglédy Csaba az a tehetséges, fiatal, szombathelyi ügyvéd, akit azért hurcoltak meg, mert több tuccat pert nyert a Fidesz hatalmával szemben. Képviselte többek között Botka Lászlót és Gyurcsány Ferencet is.

A HírHugó is beszámolt róla, hogy Czeglédy Csaba mind az Origoval, mind a közmédiával szemben is pert nyer. Több pontban megállapította a bíróság, hogy hazugságokat írtak az ügyvédről. Több hónapig úgy volt előzetes letartoztatásban az ellenzéki jogász, hogy ki sem hallgatták, annak ellenére, hogy Ő több ízben kezdeményezte, hogy a legszigorúbb  meghallgatás alá vessék: hazugságvizsgáló előtt mondta volna el az igazát.

Na ilyen előzmények után érezte úgy a kisebbik jobboldali párt, a Jobbik, hogy Fideszesnél még Fideszesebb seggfej lesz és Szilágyi György, Jobbikos parlamenti képviselő (vizsla) csaholva arra kérdezett rá, hogy hány károsultat támogatna az állam. Majd elmondta, hogy a  Jobbik -most figyelj- szombathelyi önkormányzati képviselője már korábban lépéseket sürgetett annak érdekében, hogy Czeglédy elveszítse tisztségeit, ám szerinte a Fidesz és az MSZP ezt közösen akadályozta meg. (XD)

Büszkén hirdette a Jobbikos szebbjovo.hu még páréve, hogy a két párt programja között nincs különbség

Természetesen a Fidesz sem akart lemaradni a hurcoljuk meg, a tehetséges ellenzéki ügyvédet versenyben és Hende megnyugtatta a nagyérdeműt: szerinte Szilágyi állításai nem felelnek meg a valóságnak. Czeglédyt visszahívták a stadionfejlesztéssel foglalkozó kft. felügyelőbizottságából, a képviselő önkormányzati mandátumának visszavonását célzó jobbikos indítvány pedig alkotmányellenes volt. Hende politikai ízűnek és megalapozatlannak minősítette az összejátszást sugalmazó vádaskodásokat.

Ezen purparléban az MSZP-s képviselők olyannyira nem szerettek volna részt venni, hogy a  felszólalása alatt Hiszékeny Dezső és Burány Sándor szocialista képviselők kivonultak a teremből.

A károsultak kártalanításáról meg csak annyit, hogy a bírósági ítélet szerint közel sem ezres nagyságrendű károsult van, hanem csupán 11 fő és a kárértékük még az egymillió forintot sem éri el. Miközben Czeglédy Csaba cégének bankszámláját zárolták, így hiába van meg ez a pénz nem tudják kifizetni a munkavállalókat.

A tönkretett ügyvéd Fidesz- Jobbik meghurcolási versenynek egy tanulsága van minden változást akarónak: a Jobbik ugyanazt a jobboldali politikát képviseli, amitől már hányunk a Fidesztől. Nincs abban az irányba változás, olyannyira hogy nem csak a Czeglédy meghurcolási versenyben fut egymással a két jobboldali párt, de a Jobbik emberei a gyalázzuk meg Horn Gyulát versenybe is beneveztek.

(vs.hu/hirhugo)

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here