Összeválogattuk a délutáni cikkek címeit. Fogni fogod a fejed. Csak kacagok és nevetek a Habonnyal, Mészárossal, Vajnával és Simicskával megfűszerezett sajtón. Ezek a nevek garanciák: itt függetlenség nem lesz.

Hibátlanul megy a sz@rkavarás a médiában. Már mindenki visszavonul, megszűnik eladósodik. Te meg otthon csücsülsz és hiszel. Mert ezek a médiumok tényszerűek. Aki ezt meg meri kérdőjelezni, azoknak üzenem: Habony, Mészáros, Vajna, Pecina, Simicska úrak neve a garancia. XD Ja nem.

Nagyot ment így szombat délután a propaganda gépezett.

Megkezdte a Simicska-média, kiderült a nagy titok nem is szerződőt Ron Weberrel az LMP. Hát totális a zavar ott, nem? XD

Huha itt már tető fokára is hághatott volna a bizonytalanság, de biztos, ami biztos képzelje még az MSZP is kieshet a parlamentből, sőt még a Gyurcsány úr is pont most fog visszavonulni…

De természetesen mielőtt az MSZP kiesett a parlamentből még gyorsan megállapodott a visszavonulásra készülő Gyurcsánnyal, de mégse.

És akkor akit, nem győzőt meg, hogy kiesik, nem állapodtak meg, visszavonul az most már tényleg nem is tud mit csinálni:

Na ezeket a csodás címeket egy délután sikerült összehordania a médiának. Igazából ennek az erős konkurencián köszönhető, hogy megszűnt a Ludas Matyi, bár abban több igazság volt, mint bennetek.

Ha akarsz egy jót nevetni akkor, ezen inkább sírj, de te ezt mind elhiszed! Oh yeee magyar média! HITELESEK !!!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here