Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dobrevet egy „roppant súlyos” ügy miatt kezdték el citálni. Közben kiderült, hogy  a legsötétebb idők ügyészsége is jogállami szerv volt a mostanihoz képest.

Az Origó nevű kormánypropaganda oldal dobott egy sztálinista Pravdát: tegnap megírta, hogy az ügyészség ki fogja hallgatni Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc feleségét, mert Czeglédy Csabának 78 millió forintot -most figyelj- KÖLCSÖN adott. Rohadt korruptak ezek.

Mindeközben mára kiderült, hogy az Origó előbb írta meg ezt, mint hogy Dobrev értesült volna, szabályszerűen idézték volna. Ha jogállamban élnénk ez az a pont amikor a központi nyomozó ügyészség belső vizsgálatot rendel el, kihallgatná az Origó újságíróját és szakszerűen eljárna a bennfentes információt kiadó ügyészségi munkatárssal, mert ha ez egy valódi bűncselekmény volna, akkor ez komolyan sérthetné a nyomozás érdekeit.

Nem kell túl magyaráznom, egy valódi bűncselekmény elkövetőjének idézés hiányában szabad mozgása van. Egy ilyen információ birtokában pedig kereket is oldhat. Vagy ennyire pancser az ügyészség, vagy -itt bizony kérem- valaki az ügyészséget kampányeszköznek használja, hiszen ha fontosabb a médiát értesíteni, mint az elkövetőt, akkor itt nem bűnfelderítés folyik, hanem lejáratás.

Elkezdődött a kampány, pont olyan mocskosan, mint ahogy vártuk a Fidesztől. Szarházi egy bagázs, de azon ügyészek, akik ezt látják és tudják, hogy nem klappol ez így, vajon meddig hagyják, hogy szakmájukat lejárassák? Szervezetüket ilyen alávaló célokra használják fel?

Nem az első esett, amikor kampányban hirtelen valami propaganda szagú nyomozás indul. Pont így járt el a nyomozó hatóság, 2010-ben az akkor esélyes Molnár Gyulát (aki egyébként ma az MSZP elnöke, a bíróság kimondta, hogy nem követett el természetesen semmit) a kampányba idézték be vagy 2014-ben Simon Gábort is a kampány kezdetén szedték elő. S több más tucat ügyben is.

Ha egy politikus korrupt nyomozzanak utána, helyes. Csak itt nem erről van szó. Szét lopja a Fidesz az országot s a legegyértelműbb bűncselekmények láttán sem rendeli el a nyomozást a hatóság. Ne menjünk csak messzire épp a hétvégén írta meg az index, hogy Tiborc István, Orbán Viktor veje százharmincszor(!!!) több pénzért újíthat fel egy palotát, mint amennyiért most Dobrevet kihallgatnák.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here