Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Felmérésükből kiderül mennyien is lehetnek a kormányváltást akarók és mennyire elégedettek az emberek a kormánnyal. Elképesztő számokkal rukkolt elő kedden az IDEA intézet. 

Az IDEA intézet kedden publikálta kutatását, melyet többek között az ATV is bemutatott. Ebből kiderül, hogy a válaszadók többséges szerint brutális mértékű többség akar kormányváltást.

A teljes népesség 70 százaléka úgy véli, hogy a kormányváltást akarók vannak többségben, de a Fidesz híveinek is harmada azt gondolja, hogy kormányváltó hangulat van. Az MSZP támogatói 88, míg a DK tábor 95 százaléka szerint a a környezete buktatná Orbánt.

Ellenzéki oldalon az  Együtt-PM hívei a „legkormánybarátabbak” az ő köreikben csupán a válaszadók 68 százaléka érzi úgy, hogy lehetséges lenne a kormányváltás.

Ami bizalomra mindenképp okot ad, hogy a bizonytalan szavazók 83 százalékának körében is kormányváltó hangulat van. Ebből pedig következik, hogy a Fidesznek gyakorlatilag nincs tartaléka.

Az intézet azt i megkérdezte, hogy rossz irányba mennek-e a dolgok Magyarországon. Nem meglepő, hogy az MSZP támogatóinak 91 százaléka szerint határozott igen volt a válasza. Ami viszont meglepő, hogy a Jobbik hívei csak 69 százalékban gondolják, hogy rossz az irány.

Ez a kisebbik jobboldali pártnak komoly  fejfájást is okozhat, hiszen ez akár azt is jelentheti, hogy a Fidesz a kampány során a híveinek egy jelentős hányadát átcsábíthatja magához.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here