Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szintet lépet a Nemzeti Konzultáció Józsefvárosban. Ön magában ez a poszt a jelenség miatt elgondolkoztató: vajon milyen mélységekig használja a Fidesz saját célokra a közigazgatást? Vajon tényleg helyes-e, hogy talpaló aktivisták lesznek az önkormányzati dolgozókból? S vajon mennyire lehet erős szervezetileg az a párt, aki már ilyen módszerekhez folyamodik?

A 8ker blog Facebook oldalára posztolta Gergely az alábbi, tanulságos beszámolóját. Mely joggal veti fel mindenkiben a fenti kérdéseket. Vajon ez csak egy elszigetelt jelenség, vagy országosan így lesz: a fideszes vezetés érdekében aktivisták lesznek a közalkalmazottak, nem csak a postaládába kapjuk meg a propagandát, hanem a gyűlöletes propaganda be is csenget mindenkihez? Vajon a náluk lévő lista az honnan van? És mit kezdenek vele? Felírják-e, hogy ki mennyire lett boldog tőlük?  Íme, az elgondolkoztató írás:

Tegnap becsöngetett hozzám két hölgy, engem kerestek, rajta voltam a listájukon. Az önkormányzattól jöttek, hogy átadjanak egy kis füzetet, aminek közrend és közbiztonság a címe.

Megkérdeztem, hogy miért a lista és hogy miért nem jó a postaláda, azt mondták, hogy így jobban eljut hozzám. Azt is mondták, hogy vannak benne, mármint a füzetben hasznos telefonszámok, például a köztereseké. Azt mondták, ha például zavar egy hajléktalan, akkor hívjam fel a számot és akkor intézkednek. Kérdeztem, azért, hogy nehogy megfagyjanak?

Azt mondták hogy nem, hanem ha zavarnak. Hát engem inkább az zavar, ha amikor munka után otthon pihenek, akkor egy listán a nevemmel felcsöngetnek egy kicsit gyűlöletet kelteni.

REMÉLEM, HOGY EZ A KORLÁTOLT USZÍTÁS NEM VEZET EREDMÉNYHEZ ÉS KOCSIS MÁTÉ SOHA NEM LESZ FŐPOLGÁRMESTER PÉLDÁUL ÉS TALÁN MÉG AZ ÉN ÉLETEMBEN TÁVOZIK A KERÜLET ÉLÉRŐL ÉS AKKOR A PÉNZÜNKET NEM SZÓRJA EL ILYEN KÁROS BAROMSÁGOKRA! A KERÜLET NEM ATTÓL LESZ LAKHATÓBB, HA MINDEN SAROKRA KÖZTERESEKET ÁLLÍTANAK MIKÖZBEN LEÉPÍTIK A SZOCIÁLIS ELLÁTÓRENDSZEREKET, BEZÁRATJÁK AZ ÉTTERMEKET, KOCSMÁKAT, KLUBOKAT, velünk lakosokkal meg megpróbálják elhitetni, hogy nem azért van kosz mert nem takarítanak hanem például a hajléktalanok miatt…

Amúgy ennyi rendőr szerintem elég gyorsan kitakaríthatná a Népszínház utcát, mostanában gyakran elképzelem őket seprűvel a kezükben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here