Termelési riport 1965 szintű interjút sikerült felvennie az egyik TV-nek egy lelkes fideszes nénivel, aki nagy vehemenciával elvtársnak hívja a Fidesz egyik vezérét. Gyönyörű!

Ha ma egy videót nézel meg, amin röhögni szeretnél a Fideszen, hát legyen ez! Megvan a MOL-nak oda telefonáló NAV vezér, a mezőkövesdi párttitkár Tálai András?

Az ATV elment forgatni egyet a borsodi kisvárosba, és a lelkes, a Fidesszel egyetértő néni elszólta magát és Tálai elvtársnak hívta a NAV elnököt.

Sigmund Freud óta tudjuk, hogy az elszólások mögött valóság rejtőzhet. A hölggyel csak annyi történt, hogy ilyen odatelefonálgatós pamfletet utoljára 1965-ben látott, amikor a tanácselnök elvtárs odatelefonált, hogy bizony drága a 0-ás liszt.

Vagy az is lehet, hogy a fideszesek már egymás között elvtársaznak? Ki tudja!  Nem is kell ezt túl ragozni a videó magas mosolyfaktora önmagáért beszél.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here