Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ha valaki megnézi a Fidesz utánpótlás csapatát, megnyugodva dőlhet hátra, hogy bizony a Fidesz hamarosan a megsemmisülés szélére fog sodródni. Ezek a fiúk képességben korántsem egy Bibó-kollégium.

Az idősebb generáció jóindulatúan szokta mondani balfék húszon évesekre, hogy ezek még fiatalok, majd belejönnek. Nos, azonban a helyzet azaz, hogy a balfék húszon évesekből lesznek a balfék negyvenesek. Ugyanis ha valakinek nincs tehetsége húszévesen, akkor később sem lesz, ezt könnyű belátni. Maximum végtelenül frusztrált negyvenes lesz, ha nagyobb a kabát mint a képesség, ezt a jelenséget is ismerjük.

A Fidesz utánpótlás válogatottjára egy baloldali embernek öröm ránézni: ha Ti vezetitek majd a jobboldalt, bárcsak! XD S az, hogy mennyire magas a balfék faktor a rendszerükben ez a kép jól illusztrálja.

A fotó nagy erőkkel kezdett el terjedni ellenzéki Facebook csoportokban. Megvallom férfiasan azt hittem, hogy fake, kamu, átverés. Felmentem a Szegedmára, s bizony kiderült a szomorú valóság: nem hamis a kép. Ennyire nem lehet valaki idióta, hogy -kimondom- húgyfoltos nadrágban áll ki sajtótájékoztatóra.

Legyünk megengedőek: előfordulhat az emberrel ilyen, bár ekkora méretben alkotni, azért nem könnyű kihívás, de francba is a részletekkel: akkor nem állok ki a kamerák elé és azt mondom, bocsi fiúk hazamentem.

Azt meg már csak az internet népének rosszmájúsága mondatja, hogy az eset a kamerák kereszttüzében történt meg.

Minden esetre Mi maximálisan megértjük a szegedieket, hogy csak és kizárólag az MSZP-re merik bízni a városukat. Ahogy elnézzük az utánpótlást ez még hosszú évekig így is marad! 😉

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mások is tudjanak egy jót nevetni a kormánypárti ifik szánalmas akcióin!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here