Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

NEM CSINÁL SEMMIT AZ MSZP!!!- Egy frászt nem. Csak a média egy része agyonhallgatja az MSZP-s eseményeket. Biztos véletlenül nem tűnt fel nekik, hogy a hétvégén egy 300 fős nagygyűlést tartott az MSZP nőtagozata.

Jójó, biztos azért nem számoltak be azok a bizonyos médiumok (tudjátok melyikek), mert nem volt elég prominens az MSZP-s gyűlés felszólalóinak a köre. Ja nem. Csak az összes korábbi pártelnök szót kapott.

Az konferencián beszédet mondott a Molnár Gyula, Lendvai Ildikó, Mesterházy AttilaTóbiás JózsefHiller István és Kovács László is. Az utóbbi jegyezte meg beszédében, hogy a Vasas Székház nagyterme, csupán kétszer volt ennyire tele, az is utoljára Horn Gyula idejében.

Mindegy mi meg törjük az ő hallgatásukat. Az MSZP Nő tagozata, egyébként Magyarország legnagyobb nőmozgalma, a hétvégén ünnepelte a 25. születésnapját.

Molnár Gyula az MSZP elnöke, beszédében elmondta, hogy egyetlen nő sincs a kormányban és a parlamenteben csupán 19 nő került be. A Fidesz szerint ez rendeben van. Ha ez rendben van, akkor mi MSZP-sek azt kívánjuk a Fidesznek, hogy 2018 után nekik legyen 19 képviselőjük a parlamentben.

Molnár a nőket ért erőszakról is elég keményen fogalmazott: tegye azt bárki, az áldozat hibáztatást ocsmányságnak tartom. Üzent a legnagyobb baloldali pártelnöke a többi ellenzéki pártnak is: ne ügyeskedjenek, ne használják azt ki, hogy az MSZP ennyire nyitott az összefogásra. Mi a kormányváltásért akarunk megállapodni, nem a mandátumokért.

Molnár kiemelte, a győzelemhez nem elég a „meglévők intelligens újraosztása”, az együttműködés akkor ér valamit, ha képesek megállapodni közös jelöltekben és egy közös kihívóban. A feladat is egyértelmű: új szavazók szerzése, az egyértelmű többség megszerzése a cél.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here