Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy másik akciót is elsütött tegnap este a Közös Ország Mozgalom, miután abbahagyták az étteremfoglalást az I. kerületi fidesz-közeli mutyi hotelben.

Tegnap tiltakozó akciót szervezett a Közös Ország Mozgalom, melynek keretében elfoglalták Zsidai Roy várnegyedben lévő éttermét. Az Orbán-családhoz közel álló vállalkozó önkormányzati bérlakásként  bérli a luxushotelt az önkormányzatól nevetségesen alacsony összegért.

A tiltakozás kezdete után nem sokkal megjelent a rendőrség az étteremnél, azonban jogsértés hiányában nem intézkedtek, majd hamarosan távoztak. 3 óra körül a Pest-Buda biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget a riasztásról, azonban ők azóta sem jelentek meg újra.

Az étteremfoglalás ideje alatt a Közös Ország Mozgalom és A Város Mindenkié aktivistái szabadegyetemet tartanak: felváltva olvasnak fel korrupció témájú irodalmi alkotásokat és olyan filozófiai szövegeket, amelyek az erőszakmentes ellenállásról szólnak.

Az akciójuk után azonban egy újabb akciót hajtottak végre. Elsétáltak a legfőbb ügyészséghez és nemes egyszerűséggel átnevezték azt.

Közleményben azt írják, hogy akciójukra azért volt szükség mert, ma Magyarországon kizárólag a miniszterelnök családjának, azok tagjainak, és a hozzájuk szorosan kötődő strómanoknak van lehetőségük a gyarapodásra: nekik írják a törvényeket, számukra legalizálják a közvagyon megrablását jogszabályokkal, rendeletekkel – ahogy éppen a szükség kívánja.

A mozgalom úgy látja, hogy ez a rend ma azért uralkodhat az ország minden pontján – és nem kizárólag a Budavári Önkormányzat területén – mert a Főügyészünk ahelyett, hogy üldözné a közvagyon megrablóit, fedezi őket. Polt Péter és az általa vezetett Legfőbb Ügyészség legfontosabb feladata ma nem a közrend és a közvagyon védelme, hanem Orbán Viktor strómanján keresztül történő gazdagodásának és büntetlenségének biztosítása.

A fentiek okán indultak meg  a Közös Ország Mozgalom aktivistái a Legfőbb Ügyészség épületéhez, hogy átnevezzék azt, a valódi küldetését kifejező módon, hogy viselje mostantól dicstelen hírnevét, és legyen ezentúl az, ami valójában:
Mészáros Lőrinc* meggazdagodásáért és büntetlenségének biztosításáért​​ felelős Legfőbb Ügyészség!​​ (*Orbán​​Viktor)
Maradjunk annyiban Marciék egy nap alatt több akciót csináltak, mint némely 1 százalékos mandátumvadász párt egész fennállása során… Max riszpekt!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here