Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 Kubatov csendes fiú. A háttérből szokta irányítgatni a Fidesz szövevényes stratégiáit. Rendhagyó módon most megszólalt és elárulta mi a Fidesz célja a 2018-as választásokon.

Talán csak a vak nem látja, hogy egy összehangolt támadás zajlik már egy jó ideje az MSZP ellen. Nem véletlen: sokaknak áll érdekében eltüntetni a szocialistákat. Az újaknak, a „szövetségeseknek” azért, mert dögevő módjára lakmároznának a párt teteméből.

Fidesznek pedig azért, mert tudja: ilyen méretű infrastruktúra, szervezeti háló kiépítése, ami az MSZP mögött van nincsen senkinek sem, s ez elengedhetetlen egy kormányváltáshoz. Egy ilyen kiépítése legalább 10-15 év. Addig pedig kényelmes és rizikó nélküli számukra minden választás.

Persze a Fidesz bázisnak is szűksége van arra, hogy legyen tétje a választásoknak. S Kubatov, a Fidesz csendes donja, megszólalt a párt tisztújító kongresszusán: s kijelölte a célt. A Kubatov-beszédről csak a média vájtabb fülű, elemző része írt pár gondolatot.

Pedig Kubatov gondolatai többet érdemeltek volna, ugyanis az általa kijelölt cél a 2018-as választáson az MSZP végképp eltörlése. Így szó szerint.

S akkor itt most álljunk meg egy egérfarkincányi gondolatra: baromira kevés az, hogy mindenhonnan dől a Fidesz fika, kritika, botrány stb. Ezek csak ebben a formában, maximum kedély-javító homeopátiás izék: mert, hogy a Fideszre nézve teljesen veszélytelenek.

A veszélyt egy alternatíva jelentené. No, de arról meg gondoskodik, hogy ne legyen. S bárki, bármit prityog: alternatíva valójában az MSZP-ből tudna képződni. Nem akarom mélyebben elmagyarázni, hogy miért.

Közös ellenzéki jól felfogott érdeknek kéne lenni, hogy a Fidesznek ne sikerüljön a végképp eltörölni. De, közös ellenzék nincs és igazából nagy egyetértés van a Jobbikon, a DK-n, az LMP-n és igazából mindenkin keresztül ebben. Mert, azt gondolják, hogy az MSZP eltűnéséből tudnak majd profitálni, de a valóság az, ebből csak a Fidesz profitál.

S legyen drága ellenzéki tesókák. Tűnjön az MSZP. Azt tudjátok, hogy utána Ti jöttök? Azt tudjátok, hogy Ti és a harmat gyenge holdudvarotok és hátországotok a Fidesznek ebben a formában egy kellemes kis falás lesz? Elemeztétek már, hogy azt amit az MSZP kap támadást ha Ti kapjátok majd helyette, hány másodperc alatt roppant Titeket össze? Könnyű úgy vigécnek lenni, ha a pofonokat más kapja.

Minden nap átkozom a magyar valóságot. Botrányosnak és szégyenteljesnek gondolom, hogy képtelenek vagytok egy alternatívát összekalapálni. Veszni fogtok mind. Veszni fogunk mind. Csak az utóbbi 8 millió nem tehet róla…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here