Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ismét komoly kudarcba szalad bele a Fidesz. Csődbe ment a kampányterve. Így nem marad nekik más választásuk: csak a korrigálás. 

Bár hatalmas sikerről és rekordról kommunikál a Fidesz a Soros-terves nemzeti konzultáció kapcsán, még is csődbe ment a tervük, hogy a holnap lejáró kampányidő elég lesz a kitervelt szám eléréséhez.

Ugyanis csupán 1 millió 700 ezer ember küldte vissza a konzultációs ívet, amiből egy jelentős hányad interneten „konzultált”, amiről több szervezet is állította, hogy valótlan számokat tükröz.

Ez a szám jócskán alulmúlja a tavalyi népszavazáson részt vett emberek számát, ráadásul most még az ellenzék bojkottra sem szólított fel. Tavaly még kicsit több, mint három millió ember fejtette ki a véleményét a népszavazáson.

Akkor is kudarc ez az aktívitás, ha csak a Fidesz szimpatizánsokat nézzük, hiszen az orbánisták bázisa olyan 2,2 millió fő lehet, ebből következik, hogy 500 ezer Fidesz szavazó sem vett részt ebben az akcióban.

De ha a teljes lakosságszámot nézzük, akkor nem is kell magyaráznom, hogy totális csőd ez a konzultáció is.

Annak ellenére sikerült ilyen gyengén teljesítenie a kormány propaganda gépezetének, hogy fizetett állami hirdetésekben igyekeztek aktivizálni a megmaradt bázisukat. Sőt! Még telefonos és személyes megkeresésekkel is próbálták felpumpálni a részvételt.

Holnap azaz pénteken jár le a nemzeti konzultáció határideje, tehát semmi esélye sem maradt a Fidesznek arra, hogy legalább a saját támogatóit rávegyék, hogy részt vegyenek ebben a kormányzati kampány izében.

Ezért az Index beszámolójából kiderül, hogy a Fidesz megkérte a kormányt, hogy hosszabbítsák meg a nemzeti konzultáció határidejét. Ezúttal Halász János adta elő a kérést, miszerint olyan sikeres a konzultáció, hogy még most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza az ívek. XDXD Nyilván, ezért jött össze ilyen kicsi szám a két hónap alatt. Százezres… Egyébként be is kamuzhatnának valami bődületesen nagy számot, ellenőrizni úgy se tudjuk XD.

Mindenesetre, a mi szempontunkból tökmindegy, hogy meddig hosszabbít a kormány, úgyis permanensen dől ránk a kormányzati propaganda.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here