Egy 2002-ben sikeresen működő női mozgalom alakult újra. Akkor sárga sállal üzentek hadat Orbánnak, most a piros és fehér színkeverékével.  

A nők elleni erőszak világnapja előtt jelentette be Gurmai Zita, az MSZP nőtagozatának az elnöke Ajkán, hogy újra szervezte a sálas nőket, a Nők a Változásért választási mozgalmat.

2002-ben egy roppant sikeres nő mozgalom volt, a közterületeken állva buzdították az embereket a kormányváltásra. Akkor, közel 1000 nő kampányolt a változásért.

Azonban a sárga sálat lecserélték egy szimbolikusabb színre: a harcias vörös és a tiszta fehér keverékére, de a szándék nem változott: a 2018-as választásokon is szűkség van a változásra, ezért ismét az utcára fognak vonulni és a kormányváltás mellett fognak kampányolni.

Sőt mint megtudtuk, arra és készülnek, hogy az ellenzék minél több választási megfigyelőt, úgynevezett szavazatszámlálót tudjon delegálni a soraikból.

Mi mindenesetre mindenkit csak biztatni tudunk, hogy csatlakozzon a Nők a Változásért választói mozgalomhoz. Biztató fejlemény, minél több ilyen cselekvő csoportra van szűkség, mert Orbán nem fog magától megbukni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here