Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennél mélyebb bugyra biztos nincs és nem is lehet a magyar politikának. A Fidesz ezt is kimaxolta. Csak az a baj, hogy mindez a kormánypártban történik és nem egy marginális vicc pártban. 

Könyveket vásárolt a Fidesz. Méghozzá nagy példányszámban 5000 darabot. Ez a mennyiség szóró ajándéknak kevés, viszont aktivisták felkészítésére elég. Fontos, hogy képzett emberek legyenek a kampányban, helyes! Na, de miből is rendelt ennyit a Fidesz? Egy ufológus, diliszerző Soros összeesküvéses könyvéből- írja a 444.hu.

A szerző eddig a  legvadabb összeesküvés-elméletekről írt könyvet, és komoly kiadó nem jelentette meg a könyveit. Egyszerűen elhajtották. De, a Fidesz komolyan veszi és rögtön vásárolt is a Soros Györgyről írt könyvéből most ötezret példányt – derül ki a 444.hu cikkéből.

Andreas von Réty, a magyar származású német, akitől szerzi be a kamu irodalmat a párt frakciója és a fideszes választókerületi képviselőknek osztották ki.

A 444 most utána keresett, hogy ki is ez a Réty, és kiderült, hogy egy konteószerző habókos, akinek az a Kopp Verlag adta ki Németországban a könyvét, ahová azok viszik a kézirataikat, akik máshová nem tudják.

Réty könyvet írt a rákgyógyításról, az ufókról, a Csillagkapu-összeesküvésről, valamint Soros Györgyről, amely szerzeményét most a Fidesz arra használja, hogy az összes emberén végrehajtsa az agymosást.

Komolyan tényleg, oda jutott a magyar kormánypárt, hogy áltudományos ufószakértő távgyógyítás mester könyvéből készíti fel az embereit az ország irányítására? Csodálkozunk, ha az értelmiség ettől hány egy vastagot?

Mi jöhet még, Tihanyi Tóth Tamás lesz az egészségügy miniszter? Vagy Anettka az oktatási? A TeleJósda sztárjait veszik fel a Századvég-Nézőponthoz?

Haho! Ez nem vicc! Ez keményebb kezd lenni, mint a Marxista- Leninista Estiegyetem.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here