Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába a sikerek, ez nem stílus. És jól jegyezze meg Hosszú Katinka férje és edzője: előtte is volt és utána is lesz magyar úszás, nem egy amerikai okoska hozta ide a meleg vizet.

Elképesztő az a bunkó stílus amit megengedett magának a hétvégén Hosszú Katinka férje. Az esetről Pass Ferenc, Hosszú Katinka bajai nevelőedzője a Facebookon írt.

Hosszú első két olimpiáján – Athén és Peking – még Pass volt az edzője, az első sikereit vele érte el. Ezért is külön felháborító vele szemben ez a bunkósság.

 

Na de nézzük is, miről számolt be Pass Ferenc legendás úszóedző:

Hogy mi jár a fejemben? Hm…hát azt konkrétan nem írnám le, de azért megpróbálom disztingváltan.

26 éve vagyok úszóedző, sok éve versenybíró, és hacsak a Halászlé kupákat számolom 15 éve szervezek versenyeket. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy sikerrel. Voltak problémáim versenyzőkkel, követtem el hibákat, bár jelen esetben amiért most billentyűzetet ragadtam semmilyent sem, volt konfliktusom edzőkkel és nézőkkel. Azt gondolom minden vélt, vagy valós sérelmet kulturáltan és normális emberi hangnemben kezelni tudtam kollégáimmal karöltve.

Az, ami ma történt, viszont túl megy minden határon. A versenyünk legutolsó futamában, a vegyes váltóknál öt csapat ugrott medencébe. A rajtjelre 4 csapat elindult, az Iron Aquatics versenyzője valamilyen oknál fogva nem reagált a hangra, és 2-3 másodperc elteltével indult el.

A csapat világhírű vezetőedzője ezt követően kivetkőzve önmagából, minden erkölcsi gátat áthágva, ismételten tanúbizonyságot tett magas intelligenciájáról. Mindkét középső ujját a magasba tartva, „thank you…” majd később „fuck you mr Pass” (bazd meg Pass) felkiáltásokkal kommentálta végig a futamot.

Akik látták döbbenten nézték shane tusup (elnézést kérek Nemecsek Ernőtől) magánszámát. Sajnálom, hogy ezt többeknek végig kellett nézni. Az Iron csapata továbbra is szívesen látott vendég nálunk, a vezetőedzőjükre ez nem vonatkozik. -zárja gondolatait Pass Ferenc.

Elképesztő, ide jön ez a nagyképű amerikai bunkó és azt hiszi, hogy neki kell a magyaroknak megmutatni mi fán terem az úszás? Nevetséges! Csak csendben jegyzem meg, hogy Hosszúból nem te csináltál világversenyzőt, hanem a magyar úszásoktatás. Ha szar lett volna az alap, csak a Te szó használatoddal: baszhatnád…

Shane gyerek itt az idő, hogy megtanuld tisztelni az előtted járó generációkat, mert ők már letettek valamit az asztalra. Te meg a kirohanásaidon kívül, csak az ügyes marketing szövegeket nyomtad eddig, ez meg elég kevés lesz hosszú távon. Ki fog durranni ez mint egy lufi.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here