Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap az MSZP és a DK is megerősítette, hogy közel a megállapodás. Érthető tehát hogy ezer helyről megindult a Fideszes szarkavarás! Most nem szabad felülni semmi provokációnak.

Tegnap „kiszivárgott” egy állítólagos lista az MSZP és a DK megállapodásról. Aminek a célja a szarkavarás volt. De nem jött be. Mert, hogy az MSZP és a DK nem hülye és nem ugrottak egymásnak: pontosan tudták, hogy hiába megy a nagyfokú szarkavarás, ennek nem szabad felülni.

Az ATV. hu (most nem kommentálom) leközölt tegnap egy állítólagos listát az MSZP és a DK körzet elosztásról. S pár óra leforgás alatt, mind az MSZP, mind a DK vezetése cáfolta, hogy valós lenne. Így le is esett a sajtóban a bombasztikus értesülés. Azt meg Kunhalmi Ágnes kertelés nélkül kimondta, hogy kinek az érdeke ez a szarkavarás: a Fideszé.

Azonban Facebookon tovább terjedt a baromság. Hirtelenjében megjelentek a jól értesült trollok, aki tudni vélték mi az igaz. És elkezdték szítani a hangulatot… Persze Trump óta tudjuk, hogy hemzsegnek az álhír terjesztő kamuprofilok. Azonban az egyik ilyen kamuprofil túlzásba esett és magát DK-snak kiadva egy komoly bakit követett el.

A lorinciblog.com  DK-ért aggódó posztját kezdte el szétszórni különböző Facebook csoportokban. A poszt arról szól, hogy Kunhalmi rossz jelölt és a DK-nak nem szabad hagyni magát… fekete öves szarkeverés lenne ez is. Igen ám, csak ez a blog legutoljára 2014-ben frissült,  és a 2014-es kampányban mást nem csinált, mint Kunhalmi Ágnest járatta le.

Volt olyan álkommentelő, aki „tényleg annyira naivnak mutatta magát” hogy még azt a feltételezést is összetette, hogy ez egy DK-s blog és mivel ez Kunhalmit járatta le 2014-ben így, a DK-nak köszönhető a Fideszes kétharmad. Nagyon profi egymásnak ugrasztás.

Csak ez már annyira egyértelmű, hogy magában is hordozza a lebukást. Ki áll valójában a szarkavarások mögött: ez a lorincblog.com a Fidesz lejárató blogja volt 2014-ben. Így tök világos, ez nem egy DK-s blog és, hogy ezt a szart is a Fidesz kavarja Facebookon.

Érthető, be van fosva a baloldali összefogástól és mindent meg tesz, hogy a két pártot egymásnak ugrassza. De ezzel a lorincblog.com-os akcióval lebuktak. Ne tessék bedőlni most semminek.  Segítünk! Összeszedjük, hogy honnan tájékozódjon!

Ahonnan biztos ne: ilyen névtelen blogokról semmikép sem. A jól értesült facebook kommentelőket meg nagy ívben kerülje. Sajnos a média zöme is kormánybefolyás alatt áll. A valós információ csak és kizárólag közvetlen forrásból jön: tehát, ha valamit lát ne higgye el, hogy igaz, még ha valóságosnak is néz ki. Ellenőrizze le!

Menjen fel a következő hírcsatornák egyikére: MSZP facebook oldala, DK facebook oldala, Molnár Gyula, MSZP elnök facebook oldala, Gyurcsány Ferenc, DK elnök facebook oldala. Ha itt valami meg van erősítve (ki van írva) az a valóság, ha valami ott nincs az a fidesz szarkavarása.

Most mindenki legyen észnél! Legyen DK-s, MSZP-s  vagy más demokrata. Nem ülhetünk fel az egymásnak ugrasztásnak!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here