Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentően végződőt Szilágyi Bence, Eltés egyetemista és Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnökének találkozója, melyet egy kamera is rögzített.

A fenti cím, bár első és második ránézésre egy kattintásvadász címnek látszik nem az. Tényleg egy kellemes felocsúdáson esett át Bence az egyetemista.

Az azonnali.hu indított kb. egy hónapja egy sorozatot Pártbörze néven. A lényege a kisfilmeknek az, hogy Szilágyi Bence, egy nemzetközi tanulmányos egyetemista, aki egyébként bizonytalan szavazó, ellátogat az összes párthoz és kifaggatja a politikusait. A videó elején elmondja mit gondol a pártról, majd a videó végén azt mondja el, mi változott, mi maradt meg az elképzeléseiből.

Járt már a Momentumnál, Jobbiknál, LMP-nél, Együttnél és a DK-nál és a hatodik részben az MSZP-hez látogatott el.

Bence a videó elején nem kíméli a pártot, elmondja a véleményét: egy nagyon csúnya bukta után még mindig nem képes összeszedni magát, sőt sokan azt is mondják, hogy ez a Fidesznek egy ilyen kitartott, fizetett pártja. Arra a kérdésre, hogy mivel győzheti meg őt az MSZP, azt válaszolta, őszintén nem tudom, hogy tényleg mi az, ami meggyőző lehet az MSZP-től: nekem az MSZP egy kicsit már túlhaladott. Szóval Bence teljesen leírta az MSZP-t, azt mondta zárásként viszonylag kevés az esély arra, hogy meggyőzék őt.

Nem is kíméli Kunhalmit sem. Rákérdez arra, hogy az MSZP teljesen leírta magát kormányon a családjánál és nála is, majd a Botka-lemondást feszegette, utána pedig, hogy az MSZP-ben vannak-e kollaboránsok. Azt is felveti az egyetemista, hogy a Fidesz témáit szeretik az emberek, de az MSZP-ét kevésbé.  Kemény kérdések. Kunhalmi válaszol rájuk. Hogy miket, azt nem citálom ki ide, mert a videóban benne van és mert lényegesebb Bence, pontosabban az, amit a beszélgetés után mondott, az általa totálisan leírt pártról:

Dinamikus, fiatalos jó volt.- mondja teljesen átlelkesülve. Itt egy teljesen más valóssággal szembesül az ember. S itt egy picit dilemmába is esik, hogy a média által közvetített valóságnak, vagy a saját szemének higgyen, azok közül akikkel eddig találkozott ő eddig a legmeggyőzőbb.-véli. Az MSZP-t végül 10/6-ra értékelte, minden hibájának ellenére, s ez őt is meglepte.

Hát, mi is ezt szoktuk mondogatni, hogy a média egy pici másképp mutatja meg a valóságot… ez ilyen. Érdemes megnézni a videót és a teljes sorozatot is. Tényleg tanulságos lesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here