Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kényes kérdésről a Jobbik frakcióvezetője, Volner János tartott ma sajtótájékoztatót. A párt felett kezdenek összecsapni a fellegek. 

Nem elég, hogy hazaárulás vádjával vádat emeltek a Jobbik Európa parlamenti képviselőjének, igen komolyan megbírságolta őket az Állami Számvevőszék.

Az Állami Számvevőszék ellenőrzi ugyanis az összes párt gazdálkodását, a Jobbik gazdálkodásában komoly hiányosságokat tárt fel, ugyan is az idei év első félévében 331 millió 660 ezer forint összegben tiltott párttámogatást fogadott el.

„Hatósági jelzést kaptak a Jobbik 2017. első félévi plakátszerződéseivel kapcsolatban – a gazdasági társaságok hirdetési listaáraitól jelentősen elmaradó egységárak miatt – és ezeket a dokumentumokat a vonatkozó ellenőrzési programnak megfelelően az ellenőrzés lefolytatása során felhasználják” – áll a jelentésben.

Magyarul a Jobbik gazdálkodásában a Simicska Lajostól kapott kedvezményes reklámfelületeket olyan módon kapta meg a Jobbik, hogy az tiltott párttámogatásnak minősül az ÁSZ vizsgálata alapján.

A bírság ilyen esetben kemény, a Jobbik köteles befizetni a több mint 331 milliót, emellett pedig a Magyar Államkincstár ugyanekkora összeggel csökkenti a párt támogatását a központi költségvetésből, tehát ezzel 660 millió forintnál is többel büntették őket.

Volner azt mondta, hogy ezzel gyakorlatilag a párt összes főforrását elveszik tőlük.  A frakcióvezető azt mondta, elnökségi ülésről érkezik, ahol arra jutottak, kérdésessé vált a párt indulása a jövő tavaszi választáson.

Nem tudjuk miből finanszírozni sem a politikai tevékenységünket, sem a kampánytevékenységünket – mondta Volner a sajtótájékoztatón.

Most ehhez mit mondjunk, az MSZP sincs jó anyagi helyzetben, köztudott, de még sem merül fel a legnagyobb baloldali pártban, hogy ne induljon el a választásokon…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here