Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mottónk: ugyan fiúk kár ezen vitatkozni, mi utánajárunk a dolgoknak! Komoly vita alakult ki, hogy mi is volt a DK pártszavazásának a kérdése. A HírHugó utána járt. 

Pár napja volt az ATV-ben a DK főtárgyalója, Molnár Csaba és nyilatkozott egyet az összefogásos tárgyalásokkal kapcsolatban.

Molnár képviselő úr azt mondta, hogy ő írta a kérdéseket és egy óvatos, odafigyelő fiú. Majd azzal folytatta, hogy az általa megírt kérdés így hangzott: ” Abban az esetben, ha lenne közös lista a DK és bármilyen párt között a DK elnöksége nem köthet olyan megállapodást amin nem szerepel a pártelnök”

És megismételte: Hogy de hogy kezdődik a mondat, abban az esetben ha lenne- hangsúlyozta az óvatos és odafigyelő fiú és igazát bizonyítva jelezte, hogy könnyen utána lehet járni a DK weboldalán.

Ezután a nyilatkozata után nagyon komoly viták robbantak ki facebookon, hogy most az MSZP-nek vagy a DK-nak van-e igaza a közös listás dologban? Mi pedig megfogadtuk Molnár Csaba tanácsát és fellátogattunk a DK weboldalára, amolyan vita lezáró jelleggel.

Nos a DK weboldalán található pártszavazási kérdés, sajnos köszönő viszonyban sem volt Molnár Csaba által az ATV-ben elmondottal:

“Egyetért-e azzal, hogy a Demokratikus Koalíció ne kössön megállapodást mást párttal közös választási listán való indulásról, ha ennek az a feltétele, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ne szerepeljen a közös listán?”

A DK weboldalán a kérdés
A DK weboldalán a kérdés

Sajnos ebből az következik és maradjunk annyiban, hogy Molnár Csaba nyilván rosszul emlékezett és a DK pártszavazása nem arról szólt, mint amit mondott. S MSZP-nek van igaza, hogy a DK köthet közös listás megállapodást, hiszen az MSZP épp Gyurcsánynak a második helyet javasolta egy közös listán.

Az, hogy Molnár Csabának volt-e esetleg hátsó szándéka, nem hiszem. De nyilván úgy is kiderül, mert ha korrekt a DK és miért ne lenne az, akkor ezután a tévedésük után biztos elnézést fognak kérni az MSZP-től!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here