Elképesztő szintet lépett a Fidesz Soros György elleni gyűlölet kampánya. Pócs János a jászság országgyűlési képviselője egy leszúrt disznóhoz hasonlította Sorost. Ennél gázabb dolog ma már nem lesz!

Pócs János a Fidesz jászsági országgyűlési képviselője egy disznóvágáson leszúrt disznóról készített képet posztolt hivatalos Facebook oldalán, melyre pörzsölés után ráírták, hogy ez volt a Soros.

A fényképet kapta állítólag Erdélyből és vicceskedni próbált: ott már egy disznóval kevesebb van.

Azt pontosan nem tudjuk, hogy a képviselő úr ezzel arra gondolt-e hogy Soros Györgyöt is leszúrt állapotban szeretné-e látni, de az biztos, hogy hatalmas felzúdulást keltett a kép még a saját híve között is.

Többen jelezték, hogy ez nem vicces és inkább gáz. Volt olyan aki megkérdezte, hogy “mikor mondasz le a mandátumodról, te Istennek Barma?? Milyen ember vagy?” Volt olyan is aki megkérdőjelezte, hogy a kép Erdélyben készült volna, hiszen “Erdélyben NEM használnak névelőt a nevek előtt még Soros kedvéért sem. Ez egy beteg bomlott, de nem erdélyi agyszülemény.”- írja Zoltán

A legtöbben azon tanakodtak viszont, hogy vajon milyen mélyre lehet még süllyedni? 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here