Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentő önleleplező cikk/poszt jelent meg a HírTV majd Simicska fiának Facebook oldalán, melyből kiderül: ezek még soha életükben nem sportoltak, de még csak fizikai munkát se végeztek.

Az MSZP ma hozta nyilvánosságra a kampányfilmjét, melyben egy maratonfutó fut és egyszer csak beüt a holtpont, melyen a hite és az elszántsága lendíti át a versenyzőt. Mindenki ismeri, aki már sportolt vagy végzett fizikai munkát ezt az érzést, hogy egyszer csak úgy elfárad, hogy majdnem összeesik és megrázza magát és összegyűjt hihetetlenül sok energiát, amivel újult erővel folytatni tudja.

Minden jel szerint sem a HírTV stábja sem Simicska fia soha életében nem sportolt vagy végzet fizikai munkát, mert nem értik az MSZP kampányfilmjét. „Erősek vagyunk, mert gyengék vagyunk” – lényegében ezt üzeni a választóknak az MSZP legújabb kampányfilmje értetlenkedik a HírTV antifitnesz-klub csapata, majd Simicska fia megosztja Facebookon rengeteg kérdőjellel az MSZP videóját, de szerencsére az ifjú Simicska ismerősei ismerik ezt az érzést és el is magyarázzák neki, mit jelent túllendülni a holtponton.

Persze mi megértjük azt, hogy sem a HírTV legénysége sem az ifi Simicska nem érti azt, hogy mi az, hogy valamiért meg kell küzdeni, vagy meg kell harcolni. Hiszen az elmúlt 20 évben jó jövedelmezett Orbán barátjának lenni. Soha nem tudjuk feledni amikor a HírTV egyik vezetője beszél a G-nap után arról, hogy megfelelő összegért volt a HírTV a Fidesz lakáj tv-je.

Na de vissza az MSZP kampányfilmjére: mi értjük az MSZP kampányfilmét, igaz minket soha nem is tartott el a Fidesz. Remek kampánynyitó videó ez, mely jól összefoglalja, hogy milyen nehéz menetelés lesz az Orbán legyőzése és jelzi a párt a híveinek, hogy ehhez kell az elszántság. Ők készen állnak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here