Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Nyugat.hu és a Blikk.hu is úgy értesült, hogy hétfőn döntenek az ATV-ben Havas Henrik sorsáról. Ez azért is egy érdekes fordulat, mert Havas szombati műsorában karakteresen kijelentette, hogy az ATV vele van. 

Havas Henriket először Baukó Éva, majd Molnár Anikó vádolta meg zaklatással. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója hétfőn egyeztet arról, hogy indítsanak-e vizsgálatot Havas Henrik ügyében – írja a Blikk.

A online lap megkeresésére a csatorna vezérigazgatója annyit mondott: „Hétfőn a vezetőséggel a sajtóban megjelent cikkeket átnézzük, és néhány napon belül döntünk a hogyan továbbról. Nyilván új hírek jelentek meg a sajtóban, ezekről még nem tudtunk beszélni.”

Az ügyben az is érdekes fordulat, hogy kezdetben a Jobbikhoz közeli N1TV-ben tagadta Havas Henrik, hogy bármikor is dolgozott volna együtt Baukó Évával, majd ugyanennek a médiumnak ismerte el, hogy igen egy titkárnői állás kapcsán járt nála állásinterjún.

Abban is változott Havas álláspontja, hogy eddig Magyar György tanácsára nem akart pereskedni, most viszont határozottan a pereskedés pártján áll.

Guzmicás egy ügy ez, könnyebb lenne a tisztánlátás, ha nem lenne egy ilyen ocsmány propaganda média és nem használták volna már karaktergyilkosságra, de Havas gyorsan váltakozó álláspontja is kicsit fura.

Ha Havas tényleg molesztálta a lányokat gyomorforgató, de ha ezeket a lányokat arra használják, hogy kicsinálják a Havast az is gyomorforgató.

Na ezért kell itt nagyon gyorsan egy baloldali kormányváltás, hogy ezt az ocsmány fertőt, amit ma közéletnek hívnak rendbe tegye, sajnos látszik, hogy a jobboldal ehhez morálisan gyenge minőségű.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here