Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kunhalmi Ágnes ismét bebizonyította nem véletlenül lett ő az MSZP vezető arca, hátborzongatóan jó beszéddel szembesített a valósággal

Szombaton tartotta az MSZP a programbemutató nagygyűlését, ezzel kvázi el is startol az MSZP kormányváltó kampánya. A párt vezetése Kunhalmi Ágnest kérte fel, hogy legyen a vezető arca az MSZP program ismertetésének.

Kern András poénjával kezdte Kunhalmi Ágnes a beszédjét az MSZP nagygyűlésén, de amit utána következett mindenki sokkolt.

Elfogtam két levelet- Kern ismert poénjával kezdte a beszédét Kunhalmi. A két levél már koránt sem volt ennyire vicces, keményen mutatta a rögvalóságot. Az egyiket egy hatvan éves anyukától kapta, aki külföldre készül, hogy tudja segíteni gyermekét, a másikat pedig középiskolásoktól, akik azon dilemmáznak: bécsi vagy prágai egyetemen tanuljanak tovább.

„Milyen ország, ahol minden harmadik gyerek veszélyeztetett? – folytatta a politikus. „Milyen ország az, ahol a nép zsírján gazdagodó oligarchák helikopterrel utaztak a saját vadászkastélyukba.

Tudják Orbán Viktorék, hogy hány gyerek van elzárva az iskolától, mert rosszak az utak? Milyen ország, ahol egy hatvanévesnek el kell menni, külföldre, hogy megélhessen, hogy gyermekét támogathassa?

Milyen ország, ahol minden harmadik gyerek veszélyeztetett? Ahol duplája kórházi fertőzések száma és az országhatárig él a várólista?„ Kunhalmi Ágnes emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy az „ellenzéki oldalon az MSZP az egyetlen, amelyik kormányzott, ahogy az MSZP volt az egyetlen, amelyik nem fordította magyar államot az emberek ellen, pláne nem szegények ellen.”

Kunhalmi elképesztően jó. Érdemes végig nézni a beszédjét, nem fogsz benne csalódni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here