Hajós András is részt vett azon a gyűlésen, mely jelölte Karácsony Gergelyt miniszterelnöknek. Hatalmas beszéddel korteskedett a jelölt mellett.

Karácsony Gergelyt a Párbeszéd Magyarországért jelölte miniszterelnöknek, a baloldali párt kongresszusán Hajós András is részt vett és egy elképesztően humoros, ám de kemény beszédben ált ki Karácsony mellett.

Hajós láthatta a jövőt, beszédében hangsúlyozta, hogy Karácsony az a személy, aki mindent meg fog tenni az összefogásért. Igaza lett, hiszen hétvégén már az MSZP programbemutatóján Karácsony világossá tette az együttműködési szándékát az MSZP-vel.

Tegnap az ATV a Nap kérdése szavazáson a nézőit arról kérdezte, hogy szerinte Jó ötlet-e, hogy Karácsony Gergely legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje? A válaszadók közel 70 százaléka igennel voksolt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here