Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy előkerült felvétel szerint komoly lépéseket tett a Fidesz felé a Jobbik a parlamentben annak érdekében, hogy betiltsanak politikai alapon egy ellenzéki pártot. A Jobbik igen komolyan segített a Fidesznek a jogállam lebontásában.

A Jobbik elképesztően sokat tett annak érdekében, hogy a Fidesz lebonthassa a jogállamot. Remélem emlékeznek még arra, amikor a Fidesz megalkotta azt a médiatörvényt, ami lehetőséget kínált a teljes magyar média bedarálására, mit csinált a parlamentben a Jobbik és mit a többi ellenzéki párt?

Az MSZP jelezte, hogy ez tarthatatlan ez a szólásszabadság korlátozása, a Jobbik meg ahelyett, hogy tett volna ellene segítette a Fidesz törekvéseit. Több médium betiltatását is kérte. S bármilyen meglepő, de a G-naphoz és a médiumok bedarálásához vezető reklámadót is a Jobbik találta ki és javasolta a Fidesznek 2011-ben.

De nem csak a média ledarálásában segédkezett a kisebbik jobboldali párt.  A felvételen a Jobbik parlamenti képviselője fordul a Fideszhez és arra kéri, hogy tegyenek lépéseket az MSZP feloszlatása érdekében.

Nos, aki meg tudja bocsájtani a Jobbiknak, hogy egy antiszemita párt, ám legyen. A néppártosodó Jobbik már cuki. Viszont azt nem lehet megbocsájtani, hogy ellenzéki pártként szemmel látható módon igen komolyan asszisztált a jogállam lebontásához.

Persze most, amikor velük szemben nem jogállami a mérce, az a mérce amit Ők hoztak be a magyar politikai kultúrába, igazságért kiáltanak. Értem én az érvet, hogy a jogállam eltipróit is megilleti a jogállam, csak a helyzet az, hogy ez a párt nem áldozat, hanem maga az egyik bűnős, hiszen tudatosan a jogállam legyilkolása céljából adott fegyvert a Fidesz kezébe s ezt a fegyvert most rájuk fogták.

A Jobbik nem különb a Fidesznél, hanem egy ötletadó cinkostárs, ezt azért ne felejtsük el, leginkább azért se, mert szegény kis hazánk már annyiszor eset cseberből vederbe.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here