Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó most sem maradt néma, a Fidesz legújabb botrányában is oszlatja a ködöt. Legújabb írását Facebookon publikálta. 

Ezek a magyar gázszerelők tudnak valami különlegeset. Először ugye itt volt Mészáros Lőrinc, és most ismét egy víz- és gázszerelő szakiskolát végzett személyiség, Pócs János fideszes képviselő csillogtatta meg tehetségét.

Még a világsajtóba is bekerült a fb-posztja, amelyen egy vidám disznóölés képét osztja meg, a feketére pörzsölt disznón az “EZ VOLT A SOROS!!!” felirattal. Aki olyan hülye, hogy nem érti a célzást, vagy nem látott még elég Sorost átkozó plakátot, annak a kedvéért még külön odaírta: “Ott már egy disznóval kevesebb van!”


Pócs tavaly karácsonykor is megörvendeztette a híveit. Akkor Sorosdisznó nem volt, viszont a karácsonyi szentmiséről kijövő ünneplőket a templom előtt sorra megajándékozta egy kampány-kulcstartóval, amelyet részint egy foszforeszkáló Szűz Mária, részint -hogy a szavazólapon majd felismerjék- Pócs János névjegye ékesített. Utóbbi sajnos foszforeszkálatlanul, ami hiba, de legalább volt honnan továbbfejlődni.


Ami most mind a jó erkölcs, mind a jó ízlés terén sikerült is. A Sorosdisznó megöléséről és megégetéséről készült.kép a Fidesz frakcióvezetőjének a tetszését is elnyerte, főleg, hogy képviselőtársa megnyugtatta, miszerint “semmi bántó szándék nem vezette”. Gulyás Gergely ezért azokat ítélte el, akik szerinte kampányt folytatnak az ártatlanságában megsértett, szerető szándékú Pócs ellen. Tényleg nem szép tőlük, így a szeretet ünnepe előtt..


Kérdezték Orbán véleményét is. A válasz: “A disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe.”


Hát nem is. Ha még ezzel is foglalkozna, hogy volna ideje a szorgalmas uszításra? Most pl. egy új plakátterven kell dolgozniuk. Egy disznóölést ábrázol.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here