Akik azt gondolják, hogy nem számítanak az elvek és az értékek, csak a hatalom megszerzése az egyetlen cél, most nagyon kemény tanmesét kaptak. 

Bruck Gábor, vezetéselméleti szakember úgy helyretette Facebookon a kisebbik jobboldali párttal, a Jobbikkal összekacsintgató ballib pártocskákat, hogy ebbe mi is belepirultunk.- szúrta ki a Nyugatifény

Mint mi is beszámoltunk róla, hogy a Jobbik tegnap saját magáért szervezett egy igen csak kudarcos tüntetést. Mindössze 2000 fő vett rajta részt, pedig az LMP, a Momentum és az Együtt is mozgósított rá gőzerőkkel. Hiába, ha a nagy elmék találkoznak XD

No de Bruck is szolgáltat egy magyarázattal, hogy miért is lehetett kudarcra ítélve a tegnapi tüntetés, íme:

Ellenzéki pártok és a Jobbik

Hat kontinens, tíz országában több mint 75 ezer embertől kérdezték meg, hogy melyik a legfontosabb vezetői tulajdonság. Nem számított, hogy melyik kontinensen kérdezték, az sem, hogy férfit, vagy nőt, fiatalt vagy időset, jómódú vagy szegény embert kérdeztek. A legfontosabb vezetői tulajdonság mindig ugyanaz volt: a becsület.

Persze ezt az ellenzéki pártok nem tudják.

David Gergen a Harvardon tanít, és négy amerikai elnöknek volt a személyes tanácsadója. Évtizedes tapasztalatait így összegezi:

A vezetői képességek közül a legfontosabb a morális integritás.

Tanácsadót vehetsz az intellektuális piacon. De bátorságot, tisztességet nem tudsz venni. Morált és tartást pedig nem tudsz bérelni. Ezt a vezetőnek kell magával hoznia.
Majd hozzá teszi:

Ha van integritásod, semmi más nem számít.
Ha nincs integritásod, semmi más nem számít.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here