Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Igen komolyan megindultak. Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely nem késlekednek, országot járnak. Igazuk van. Magától Orbán Viktor nem fog megbukni.

Alig van egy hete, hogy nem kis meglepetésre az MSZP programbemutatóján bejelentették, hogy szövetségre lép az MSZP és a Párbeszéd. Az MSZP deklarálta, hogy Karácsony Gergely, miniszterelnök-jelölt személyében állít kihívót Orbán Viktorral szemben és Kunhalmi Ágnes lesz a programért felelős.

Így meg is született a két fiatal, tehetséges politikus párosa, a Kunhalmi-Karácsony páros, akik nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, hitet szeretnének adni a változást akaróknak, mert ahogy mondják: ma az emberek 70 százaléka kormányváltást akar.

Kunhalmi rögtön el is látogatott Józsefvárosba, ahol egy ételosztásban segített, majd a parlamentben tette helyre a Fideszt.

Pénteken Pécsre mentek. Ott is egy karitatív ruha és ételosztáson segítettek. Kunhalmi Ágnes facebookon azt írja erről:

Milyen ország az, ahol minden harmadik gyermek éhezik, ahol duplájára nőtt a kórházi fertőzések száma, ahol a középosztály nem tudja taníttatni a gyermekét, és ahol csak az kap normális kórházi ellátást, aki meg tudja fizetni? Az meg külön felháborító, hogy a pécsi fideszes vezetés közben eladósította és csődbe vitte a várost.

Azért mentünk tegnap Karácsony Gergellyel Pécsre, hogy a pécsieket megerősítsük: tartsanak ki, ne adják fel, mert együtt meg tudjuk védeni őket és Pécs gyönyörű városát is a Fidesz zsarnokságától-írja Kunhalmi

Facebook oldaláról még az is kiderül, hogy még mindig nem állnak meg és mennek tovább. Hétfőn Miskolcon tartanak egy nagygyűlést Karácsony Gergellyel. Egyrészt, menj el rá, másrészt az ATV élő egyenes adásból fogja közvetíteni. Szóval nézd.

Összegezve, nagyon helyes, hogy ennyire lendületbe jött a baloldal. Igaza van Kunhalmi Ágnesnek és Karácsony Gergelynek. Nincs hova már várni. Fogy az idő. Menjetek és győzzétek le Orbánt!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here