Miskolcon folytatódott az MSZP programbemutató országjárása, ahol Kunhalmi Ágnes, az MSZP programjáért felelős vezetője igen kemény szavakkal helyretette az eltévedt Orbánt!

Hétfőn Miskolcon folytatódott az MSZP programbemutató sorozata. Már megint nem csalódtunk a Mi Áginkban, igen lendületes beszédet mondott. A borsodi megyeszékhelyen Kunhalmi Ágnes igen kemény szavakkal tette helyre Orbánt.

Engedjenek meg nekem egy megjegyzést, mert valami nagyon zavar, és azóta zavar, amióta Orbán a legutóbbi beszédében elmondta, nem hagyj nyugodni, a csőrömet nagyon piszkálja. – kezdi felvezetését Kunhalmi, majd folytatja:

Előszeretettel hivatkozik, hogy Ő már Isten kegyelméből  kormányoz. Egyrészt Mi baloldali emberek is úgy tudjuk, hogy Isten színe előtt minden gyermek és minden ember egyenlő. Másrészt, vegye tudomásul a miniszterelnök, hogy demokráciában, a népképviseletben nem Isten kegyelméből, hanem a nép akaratából kormányzunk!

Kunhalmi beszélt még arról is, hogy  2014-ben az emberek 55 százaléka nem a Fideszre szavazott. A kormányzó pártok viszont úgy alakították át a választási rendszert, hogy megnehezítsék az ellenzéki pártok és az ellenzéki szavazók dolgát.

Kunhalmi Ágnes szerint a kormány számára sok minden fontos, csak az emberek nem, ezért az ellenzéki pártok célja nem lehet más, mint az európai szintű egészségügy, oktatás és a társadalmi szolidaritás megteremtése.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here