Ki ne ismerné Bálint gazdát, az ország szeretett kiskertészét? Régóta nem lehet felőle hallani, most azonban megszólalt és egy videóban állt ki Karácsony Gergely mellett.

Nagy meglepetést okozott pár hete Karácsony Gergely és az MSZP frigye. Ezzel Karácsony lett Orbán legesélyesebb kihívója, ezt jól példázza, hogy hosszas hallgatás után Bálint gazda is kiállt a fiatal politikus mellett.

Karácsony Gergelynek tiszta a múltja, tiszta a jelene és biztató a jövője. Polgármesterként már bizonyított, és ezt fogja tenni miniszterelnökként is- mondja videójában Bálint gazda.

A videó jobb alsó sarkában tudod feltekerni a hangerőt!

Majd egy kedves ajándékkal, egy verssel készült a változást akaróknak, József Attilától idézte a következő sorokat:

“Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait.”

A HírHugó is beszámolt róla, hogy tegnap 18 neves közéleti szereplő egy nyílt levélben biztosította Karácsony Gergelyt támogatásáról.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here