Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-DK megállapodás értelmében nem Korózs Lajos, az MSZP egyik országos vezető politikusa fog indulni Egerben- egy nyílt levélben fordult a választóihoz

Korózs Lajos, az MSZP politikusa egy nyílt levelet tett közzé, miután kiderült, nem ő, hanem egy DK-s jelölt indul a választásokon: ezzel a levelével bizonyította, az MSZP-s politikusok elkötelezett hívei a kormányváltásnak, még személyes áldozatok árán is! Max riszpekt Korozs Lajos! Hát, íme a levél:

Nem történt tragédia. Azzal, hogy a jövő évi parlamenti választásokon nem én, hanem a Dk nevezheti meg képviselő jelöltjét a Heves-01-es körzetben, még nem dől össze a világ. Sőt! Továbbra is teszem a dolgom, hiszen feladat van bőven.

Ezerrel fogok kampányolni szerte az országban Karácsony Gergellyel, Kunhalmi Ágnessal, Gőgös Zoli barátommal és a többi demokratával. És kampányolni fogok a Dk jelöltje mellett Egerben, bárki legyen is az.

Én baloldali politikusként mélyen hiszem, hogy a jövő szociáldemokráciájának a szociális és az elosztási igazságosság irányába kell hathatós lépéseket tenni! Ezen szeretnék dolgozni. Mély meggyőződésem továbbá, hogy a szociális terület nem működhet a maradék elv alapján.

Ahhoz, hogy nagyságrendekkel többet fordítsunk a humán szférára, meg kell változtatni az elosztási és újraelosztási elveket. Az egyenlőtlenséget növelő politika helyébe az egyenlőség irányába tett intézkedéseknek kell következni. Szociológusként és elkötelezett baloldali politikusként azt vallom, hogy a társadalom működéséhez szükségünk van egy kifogástalan és egymásra épülő szociálpolitikai rendszerre.

Továbbá, alkotmányos garanciákra és a mindenkit megillető emberi jogokra valamint a méltóság tiszteletére. Feladatunk a szociális biztonság megteremtése mindenki számára, az esélyegyenlőség biztosítása, a legrosszabb helyzetűek befogadása, a generációkon átörökített hátrányok ördögi körének megszakítása, és a hátrányos megkülönböztetés minden formájának tilalma.

Egy szociáldemokrata párt számára kirekesztettségben élők befogadása, a szociális biztonság garanciáinak kiépítése össztársadalmi cél, ennek hiányában nem lehet sikeres sem a gazdaság, sem az ország.

A szociálpolitikai intézkedések nem kiegészítik a többi társadalompolitikai stratégiát, hanem annak szerves részei. Ezek nélkül nem képzelhető el egy fejlődő, élhető, méltányos és igazságos Magyarország! Ezen szeretnék továbbra is dolgozni!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here