Tegnap ismét sikerült egy ritka penetráns riportot csinálnia az ATV-nek, most Kunhalmi Ágnes volt a vendég, a kiváló kérdező Krug Emília 

A gyomrom kifordult tegnap az ATV Egyenes Beszédben lement Kunhalmi riporttól. A műsorvezető az összes létező Fidesz-szarkavarásra rákérdezett. Külön poén, hogy behallatszott, az amit a Krug fülére rámondtak, hogy mivel kell szívatni Kunhalmit.

Nos, akkor elérkezett azaz idő, hogy posztoljak pár keresetlen mondatot az ellenzéki nyilvánosság működéséről és rólad drága ATV.

Először is elképesztően szánalmas, hogy pont Ti kollaboránsozzátok két pofára az MSZP-t , hiszen nem győzzük leszedni az ATV-ről a kollaboráns vádakat.

Alig pár napja, hogy telibe hánytak Titeket a Havas felfüggesztés kapcsán, hogy kollaboránsok vagytok, vagy a Simicska média bőszen igyekszik bizonygatni, hogy Ti a Fidesznek dolgoztok és ebben időnként besegít a NyugatiFény, mert az olyan kattintás vadász. Sőt, az Élet és Irodalom főszerkesztője egyenesen elment odáig, hogy megkérdőjelezze, hogy az ATV egyáltalán ellenzéki-e. Mi még szólunk, tudunk szóéni értetek, de talán nektek is…

Jójó tudom, tudom független sajtó. Ti csak arra tudtok rákérdezni, ami a hírekben van, s a halál unalmas védekezéseiteket már ismerjük. Egyrészt Ti magatok is újságírók vagytok elvileg, sőt még média is vagytok. Másrészt egy agyon habonyizált médiában, nyilván mindig csak a szar lesz kint az ellenzékről: mert egyszerűen a normális dolgokról nem számol be a média. Ti sem.

De mondjátok már meg nekem, hogy a nyűvedésben van az, hogy az EchoTV soha nem érez kényszeres zsibbadást arra, hogy nekik feltétlenül szembesíteni kell a Fideszt az ellenzék kőkemény érveivel? Ti pedig készségesen minden baromsággal szembesítitek az ellenzéket, amit csak Habony kigondol?

Mondok én nektek valamit: nincs olyan, hogy független újságírás. No nem miattam, hanem észre kéne már venni a Fidesz nulla kritikát tűr. Ja és ne tessék már azt gondolni, hogy nem fog utánatok nyúlni. Olyan nincs náluk, hogy ha valamit a fejükbe vettek abból engednek. Szépen, lassan, szisztematikusan mindenkit leszednek. Leszedik a Havast, a Gyárfást, a Fiderikuszt mindenkit.

Volt már egy-két csaholó, aki megpróbált tövig benyalni nekik és elsők között ment a lecsóba, nem akarok én itt most Bethlen Jánosozni. Hiába csinálsz Emilia egy frankó kis MSZP fika riportot. Az elkövetkező 4 év Fidesz kormány alatt nem műsort fogsz te vezetni, a kiherélt ATV-n, hanem taxit Londonba, vagy poharakat mosogatni Bécsbe. S én ott fogok állni melletted és megfogom tőled kérdezni: megérte?

Titeket épp úgy rombolnak, mint ahogy másokat. Ti épp úgy megkapjátok a kollaboráns eposzi jelzőt, mint mások. Le kéne esni a 20 fillérnek: ezt abba kéne hagyni, mert ez Magyarország érdeke. Ebből így nem lesz változás. Ha nincs változás, Ti épp úgy mentek a süllyesztőbe, mint mindenki. Én szóltam.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here