Szívszorító videót tett közre az Ételt az Életért Alapítvány, akik ételt osztottak ma a Blaha Lujza téren. Tömött sorokban várakoztak a rászorulók.

Orbán Magyarországában idén sem maradtak el azok a szívszorító jelenetek, hogy karácsonykor rászoruló emberek tömött sorokban állnak egy kis meleg ételért.

A Krisna-tudatú hívők Közösségéhez tartozó Ételt az Életért Alapítvány idén is ételosztást szervezett Karácsonyra a Blahára. Sajnos az itt készült képek, videók évről-évre bejárják a netet. Az Ételt az Életért Alapítvány Facebook oldalára kirakott fotón jól látszik, hogy már hajnali fél hatkor hatalmas a tömeg a téren.

Az alapítvány idén is, ahogy már sok éve, 1600 adag ételt osztott szét, és ezzel együtt 1500 alapvető élelmiszerekből állóélelmiszer-csomaggal is gondolt a rászorulókra a szeretet ünnepén.

Az ételosztáson éppen ezért főként szegény, de nem feltétlenül hajléktalan emberek jelentek meg, hiszen ezeket az élelmiszercsomagokat azok tudják hasznosítani, akik tudnak valahol főzni.

Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat jelentése szerint a magyarok 32 százaléka élt súlyos nélkülözésben 2016-ban.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here