Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem maradt szó nélkül, hogy Kósa mama egy sertéstelepet vásárolt, ugyanis Kósa MSZP-s kihívója, Gurmai Zita keményen kérdőre vonta a debreceni politikust. 

Kósa Lajos eddig mindig kényelmesen dőlhetett hátra: bármilyen disznóságot is csinált, Debrecen népe biztos megválasztotta. Ezeknek a kényelmes időknek könnyen vége lehet, ugyanis Gurmai Zita nem hagyja szó nélkül Kósa DISZNÓSÁGAIT, ha már ugye sertéstelepről van szó.

Ma robbant a hírt a Népszavában, hogy Kósa Lajos 82 éves édesanyja vette meg tavalyelőtt egy mátészalkai, sertéstenyésztéssel foglalkozó Kft. üzletrészének felét, azért ez nem rossz biznisz.

Gurmai ezt nem hagyta szó nélkül,  közleményében a következőt írja: amíg 2015-ben csak két százalék alatt emelte a kormány a nyugdíjakat, addig Kósa Lajos nyugdíjas édesanyja és rokonai több tízmilliós céghez jutottak hozzá a Népszava szerint. Vagy csoda történt, vagy mutyizás, mert a közvélemény nem ismer más védőnő-bölcsődei vezető nyugdíjast, aki ekkora üzletet szerzett.

A családi tündérmese azonban nem előzmény nélküli: nemrég Kósa Lajos feleségéről derült ki, hogy hatmillióért vett egy 120 milliós törzstőkéjű céget akkor, amikor Kósa Lajos debreceni villát és Duna-parti luxuslakást is szerzett.

A Kósa családnak el kell számolnia arról, hogy miből tollasodnak. A magyar embereknek, a debreceni választóknak joguk van tudni a választ.- zárul a közlemény.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here