Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán hatalmának megőrzése érdekében a pénz nem számít. Csak egy apró kis bibi van: ez a mi pénzünk Viktor!

Igen, konkrétan azért fizetünk adót, hogy Orbán saját hatalmának megőrzése érdekében számolatlanul szórhassa a pénzt: nemzeti konzultációra, óriás plakátokra, propaganda média kitömésre. De ez sem elég nekik.

Az RTL Klub Híradója megszerezte annak a levélnek a tervezetét, amit Orbán Viktor a napokban küld ki a határon túli magyar állampolgároknak.

A kormány az RTL Klubnak elismerte, hogy levelet küldenek a határon túli magyar állampolgároknak. S a kézbesítés is ezekben a napokban történik, és 204 millió forintos költséggel számolnak.

Ez a 204 millió forint majdnem duplája annak, amit egy ellenzéki párt a 106 egyéni jelölt kampányára támogatást kaphat. Tehát a kormány közel a dupláját költi csak a határon túli magyar szavazatok besöprésére, mint amit mondjuk az MSZP kaphat az egyéni jelölti kampányához.

Az, hogy ez egy nettó kampány levél az nem kétséges, hiszen Orbán Viktor olyan kampány bullshiteket ír, hogy „a szűkösség évei után most a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik”, és szerinte „nemcsak Magyarországon, hanem az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják majd a jövőt”.

A címzetteket arra biztatta, hogy jövőre vegyenek részt a magyarországi választásokon, amihez regisztrációra van szükség.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here