Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi is beszámoltunk róla, hogy Hosszú Katinka és amerikai edző férje között Karácsonyra fagyossá vált a viszony: most megszólalt az úszónő. 

Megvallom őszintén, hogy nem tudok Shane Tusup-jelenségről elfogulatlanul írni. Az egy dolog, hogy valaki fiatal és tehetséges, de ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy tahó módon viselkedjen.

Viszont a sajtóban ma megjelent állításokat, hogy tört-zúzott volna otthon Hosszú Katinka férje, már erősnek éreztem ezért nem is írtam róla. Ez már valóban a magánügyük. Egyébként az is a magányügyük lenne, hogy Shane egy baromi nagy tahó, ha nem a sportélet meghatározó alakjaival, neves edzőkkel viselkedne így.

Engem és sokunkat ez a mentalitás dühít fel, ez az amitől nem tudok elfogulatlanul véleményt nyilvánítani: idejövök Amerikából megmondani nektek a tutit, mintha Magyarország soha nem lett volna sikeres úszásban. Kevés a tehetség, fontos az alázat a szakma és szakmai társak irányában. Persze, hogy elítélem Shane mentalitását, egy határt mégsem szabad átlépni, mert mégis van olyan, hogy jó ízlés. Jó, hogy nem tettem, mert Hosszú Katinka a saját Facebook oldalán reagált, aminek a lényege: tényleg gáz van, de azért  most már álljatok le.

Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.
Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.
Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.


Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,
Hosszú Katinka, Shane Tusup

Minden esetre én nem azért szurkolok, hogy két ember magánéleti válságával mi lesz, mert pont nem tartozik rám. Sokkal inkább azért, hogy Shane Tusup visszavegyen egy kicsit az egóból, mert az igen is közügy.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here