Az MSZP a decemberi programbemutatójára rukkolt elő a kampányvideóval, minden jel szerint bejött az embereknek a kisvideó.

Az MSZP kampányfilmjét rövid időn belül több mint 100 ezer ember nézte meg a legnagyobb videós portálon, ez az ilyen kategóriájú videóknál kiemelten jó nézettségnek mondható.

Van bőven terepe az MSZP-nek, hiszen a kutatások szerint az emberek közel 60 százaléka változást szeretne, azonban jelentős hányaduk nem hiszi azt el, hogy ez lehetséges lenne, nem bízik abban, hogy a kormányt le lehet váltani. Pedig, ha ennek a kritikus tömegnek csak a fele 2018. áprilisában egy irányba, ha tetszik egy jelöltre szavaz, akkor Orbán Viktor jó eséllyel csomagol.

A fenti jelenség állhat az MSZP videójának rekord nézettsége mögött is. Ráadásul az emberek nagyobb hányada szerint a változás nem jobboldalról kell hogy jöjjön, hanem baloldalról.

Ezek a számok mindenképp bizakodásra adhatnak okot azoknak, akik már nagyon szeretnék, hogy Orbán menjen.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here