Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője adott egy riportot a Magyar Nemzetnek, melyben elárulta, hogy az MSZP is kapott ÁSZ bírságot, sőt a nagyobbik baloldali párt volt az első.

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek adott egy riportot, melyben az ÁSZ és az ellenzéki pártok „sajátságos” viszonyáról kérdezték. Itt árulta el az MSZP-s vezető, hogy pártja a tavalyi év vizsgálata után már nyáron kapott büntetést. A kifogás a szokásos mantra volt: az ÁSZ irodabérlések kapcsán vélt felfedezni tiltott pártfinanszírozást.

Az MSZP az egyetlen, amely már tavaly is kapott büntetést az ÁSZ-tól. A számvevőszék arról tájékoztatta a Népszavát, hogy első alkalommal az MSZP-nél állapított meg „tiltott támogatást”, még júniusban nyilvánosságra hozott jelentésében- erről már a Népszava témával foglalkozó cikke számol be.

Ebből az következik, hogy az ÁSZ már a nyáron az MSZP-n tesztelte a pénzbüntetősdit. Persze a magyar médiaroncs akkor erről, valahogy valamiért nem nagyon irkált. Ne is csodálkozzunk, a firkászok, ha az MSZP-ről van szó, páros héten csak azt tudják írni, hogy vége van, páratlanon pedig, hogy kollaboránsok. Így sajnos nem derült fény idejében arra, hogy az ÁSZ milyen módszerekkel fog élni. De mindenki nyugodjon meg: most, hogy a kiskedvenc  1 százalékos pártocskáikat is megbüntették rögtön lett, itt nagy balhé. Háá mér, most azt gondolod, hogy ezek a pártok a szerkesztőségeken túl valahol léteznek is?

Na de az MSZP. Szóval, most ősszel másodjára is megbüntették a szocialistákat. Tóth Bertalan erről elmondta, hogy észrevételt a 15 napos határidőn belül megfogják tenni, ha viszont a bírság marad, akkor nem tudunk mást tenni, befizetjük a kirótt összeget. Pedig minden fillér számít a kampányban, pláne, ha azt nézzük, hogy a Fidesz milyen erőket mozdít meg adófizetők pénzéből. Azért az teljesen elképesztő, hogy csak ellenzéki pártokat büntet az Állami Számvevőszék, kormánypártot pedig nem.- teszi hozzá Tóth.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here