Karácsony Gergely is benevezett a cukiság versenybe, otthoni kis kedvencével az ölében mondta el a a jókívánságait!

2018-tól Magyarország egy sokkal nyugodtabb, békésebb, építkező ország lehet. Egy olyan ország, ahol mindenki számít. Boldog új Magyarországot kívánok mindannyiunknak!- üzente Karácsony Gergely, miniszterelnök-jelölt újévi kisvideójában

Külön érdekesség, hogy a videóban Karácsony Gergely is kimaxolta a cukiságfaktort, egy kiscicát simogatva kívánt újévet a magyaroknak!

Természetesen a kommentelők sem hagyták szó nélkül a cicasimogatást. Voltak olyanok, akik kihagyták volna a kisfilmből, de Zsófi például megjegyzi, hogy sokatmondó, ahogy a cicát simogatja és ahogy a cica azt élvezi. Látszik, hogy nem most, a felvétel miatt történik először. Anikó szerint ezzel a megmozdulással a cicásokat már meg is nyerte magának.

Egy biztos Karácsony Gergely feltetette Áder Jánosnak a lécet! Már kíváncsian várom, hogy éjfélkor a mi Jánosunk, mit fog simogatni? Őzikét? Egy boci? Vagy csak a szokásos pezsgős nagybeszéd lesz?

Mi mindenesetre, sokunk nevében, Karácsony Gergelynek azt kívánjuk 2018-ra, hogy miniszterelnök-jelöltből, miniszterelnök legyen!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here