Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte a 2017-es évet, 2018-al kapcsolatban kifejezetten optimista. 

Nagyon bonyolult év volt 2017 a szocialistáknak – fogalmazott Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorbán. Az MSZP elnöke szerint volt benne reménykedés, építkezés, csalódás, újrakezdés. Január elején biztos voltam abban, hogy a demokratikus ellenzéki pártok majd azt mondják: fogadjuk el a párt által javasolt közös miniszterelnök-jelöltet- mondta.
Molnár szerint a legnagyobb tanulság 2017-ben az volt, hogy nem lehet idő előtt nagy lépést tenni a politikában. Nem volt érett az idő, arra, amit Botka az év elején bejelentett, vélekedett. Hozzátette: ha a helyzet nem érett, akkor nem szabad belevágni. Azt is megtanultuk: a DK szavazói számára nem mérlegelés tárgya, hogy ki az első számú vezetőjük – utalt arra Molnár, hogy a Gyurcsány nélküli összefogás kivitelezhetetlenné vált. Fából vaskarika – nincs DK Gyurcsány nélkül, nincs Gyurcsány DK nélkül- magyarázta az MSZP elnöke.

 

A jövővel kapcsolatosan a pártelnök optimista, Karácsony Gergellyel a párt támogatottsága a választásokra felmegy 20 százalék fölé. Molnár Gyula a remélt gyors növekedést azzal indokolta: van vezetője a programnak, van egy karakteres baloldali program, és megkötötték a meg nem támadási szerződés a DK-val, illetve az együttműködési megállapodást másokkal. Már az egykori támogatók is úgy fogalmaznak: Na, végre.

A DK-val kötött megállapodás háttérét is megvilágította az elnök: Ez nem egy koalíció, nem egy szövetség, de az érdekeink egybe esnek. Ezért fogalmaztak úgy a sajtótájékoztatón Gyurcsány Ferenccel, hogy nem indítanak egymás ellen jelöltet.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here