Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tesztelje le, hogy Ön inkább a kormányváltást vagy Orbán maradását támogatja! Rengetegen vannak még, akik bizonytalanok nem tudják, hogy Orbán menjen vagy maradjon, ez a teszt segíthet mindenkinek a döntésben!

Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke tett közre a blogján egy 18 pontból álló érvsort, hogy Orbánnak miért is kéne mennie. Vajon, ön egyetért-e Molnár Zsolttal?

Molnár Zsolt 18 pontja teljesen alkalmas arra, hogy kerekedjen belőle egy nagy kormányváltó-teszt. Induljon tehát a teszt: 18 kérdés s a választ Önnek kell megadnia.

Minden kérdés eldöntendő, tehát igennel és nemmel lehet rá válaszolni. Válaszoljon a kérdésekre és számolja össze hány kérdésre válaszolt nemmel!

Ha ön 10 és 18 közötti kérdésre nemmel válaszol, akkor már meggyőződött arról, hogy a kormány nem jó irányba viszi az országot. Mindenképp leszeretné váltani a Orbánt.

Ha ön csupán 8-9 nem választ adott a kérdésekre, akkor még bizonytalan. Olvasson több HírHugót!

Ha önnek nyolcnál kevesebb kérdésre érkezett nem válasza akkor valószínűleg Önt Bayer Zsoltnak hívják. Elkötelezett Fidesz szavazó. Hisz abban, hogy a Fidesznél jobb nincs is.

És akkor íme, itt a 18 kérdés:

 

1. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely egyetlen választási ígéretét sem tartotta be, és érdemi program nélkül került hatalomra 2010-ben?

2. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely a haveroknak juttatta a “nemzeti” trafikokat és a magyar földet?

3. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely tönkretette és kiürítette a magán-nyugdíjpénztárakat?

4. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely a közbeszerzéseken csak a haverokat és szomszédjaikat hozza helyzetbe?

5. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely európa legbotrányosabb, lényegében egypárti választási törvényét hozta?

6. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely rendszeresen sárba tiporja a sajtószabadság intézményét, és a közszolgálati médiát puszta propagandaeszközzé silányította?

7. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely futballstadionokra költi az adófizetők pénzét az oktatás és az egészségügy rendbetétele helyett?

8. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely hazánk jövőjét az EU-n kívül látja?

9. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely gyakorlatilag megszüntette és pártkatonákkal töltötte fel a független alkotmánybíróságot?

10. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely felszámolta az önkormányzatiságot és példátlan centralizációt hajtott végre a magyar közigazgatásban?

11. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely egy “baltás gyilkost” kiadott szülőhazájának, ahol aztán valóságos nemzeti hősként fogadták?

12. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely nem kívánja felderíteni, hogyan és miért érkezik egy titokzatos offshore számlára több millió dollár Azerbajdzsánból?

13. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely az atomenergiát tekinti a jövő energiaforrásának?

14. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely a nemzeti parlamentet lassan a “banánköztársaságok” szintjére zülleszti?

15. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely a letelepedési kötvényt fenn kívánja tartani, és érdemi ellenőrzés nélkül engedne be az országba több tízezer “kötvényest”?

16. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely tízmilliárdokat költ nemzeti konzultációkra, hogy a saját pártpropagandáját közpénzből terjessze?

17. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely megbízható “üzleti partnernek” tekintette a nemzetbiztonsági ellenőrzésen megbukó Ghaith Rashad Pharaont és társait?

18. Szavazna ön olyan pártra és kormányra, amely a gyermekeink biztonságát is a választási kampány részévé kívánja tenni, és a félelemkeltést a legkisebbekkel kapcsolatban is kommunikációs offenzívára akarja használni?

Remélem segített tesztünk a felocsúdásban! Ha igen, ossza meg tesztünket Facebook, hogy az ismerőseinek is segítsen a döntésben!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here