Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Norbert csapata marad a piros. Nemrég még egy Ferrarival versenyzett, most az MSZP képviselő- jelöltje lesz a 19 éves autóversenyző.

Az ifjú jelölt azért lépett politikai pályára, mert minden haverja nyugatra költözött, ha Tóth nyer, ő lesz minden idők legfiatalabb magyar parlamenti képviselője.– számolt be róla a 24.hu

Már óvodásként versenyzett, aztán beszippantotta a gokart világa, Olaszországban igazolt pilóta lett, majd épphogy betöltötte a szükséges életkort, Seattal és Ferrarival is versenyezhetett. Ő Tóth Norbert, az észak-magyarországi régió legnagyobb autóversenyző ígérete, mellékállásban leendő MSZP-s politikus, a Hatvan város országgyűlési képviselőjelölte, aki egykébbként Deák Bill Gyula keresztfia.

A 24.hu nak Tóth elmondta, hogy azért vállalata el a felkérést, mert  politikában minden ember benne van.

Lett volna háromszor is lehetősége, hogy külföldre dobbantson (USA, Arab Emírségek, Olaszország), de ő mégis maradt Magyarországon. Ellenben nagyon zavarja, hogy a barátai jelentős része külföldre költözött boldogulni.

Ez esélyekről Tóth azt mondta, hogy az Orbán-rendszer leváltásának a közvélemény-kutatások masszív Fidesz-uralmát látva is látja esélyét. Szerinte ugyanis ha valakit felhívnak az intézetek, inkább nem mondja el a véleményét vagy azt hazudja, hogy a Fideszre szavazna, hogy megőrizze az egzisztenciáját.

Az egész családja baloldali Tóth-nak, így természetes volt, hogy ő is errefelé tendál, „ez egy beállítottság” – fogalmazott a hírportálnak. Az tehát egyértelmű, hogy a baloldali vagy rendszerellenes fiatalokat fogja megcélozni, de abban is bízik, hogy aki eddig is MSZP-szimpatizáns volt, az idén is rá fog szavazni. De mégis, a fiatalokon lesz a hangsúly, hisz az ő zömük érdektelen a politika iránt, őket kell mozgósítani.

Ezt nem nevezném lázadásnak, ha valaki kimondja a véleményét, bár a jelenlegi rendszerben már ez is lázadásnak számít. Tóth egyébként még nem tagja az MSZP-nek, szándékosan nem léptették be, bár a szándéknyilatkozata már kész van.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here