Karácsony Gergely, miniszterelnök-jelölt legújabb kisfilmjét Facebookon tette közre, melyben programjának legfőbb hitvallásait sorolja.

Karácsony Gergely nem hiába nyeri sorra a kutatásokat, hogy ő a legnépszerűbb kihívója Orbán Viktornak, kőkeményen meg is dolgoznak az eredményekért. Legalább is erről tanúskodik az a programbemutató kisfilm, melyet Karácsony Gergely Facebook oldalán tettek közzé.

A videó hangját jobboldalt, a videó alsó sarkában tudod felhúzni!

Olyan Magyarországot fogunk építeni, melynek a sikere az emberek sikerén alapszik. Olyan hazát, ahol az állam azt tartja a legfontosabbnak, hogy a saját polgáraiba ruházzon be: egészségükbe, a lakhatásukba, a bérükbe, a nyugdíjukba, a biztonságukba. Olyan Magyarországot akarok építeni, ahol az ember az első és a hatalom az utolsó. -sorolja hosszasan a hitvallását Karácsony a kis videóban

Az is kiderül nem tétlenkednek, keményen járják az országot. Kunhalmi Ágnes, az MSZP programjáért felelős vezetője mellett, Hajós András is feltűnik a filmben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here