Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hétvégén jelentette be az MSZP, hogy Csepelen a rezsibiztos ellen a párt egyik legismertebb politikusát, Bangóné Borbély Ildikót indítja. Azóta történt egy-két érdekes dolog.

Vörös Csepel meghódítására készül újra az MSZP, nem bíznák a véletlenre a körzetet, ezért az egyik legismertebb politikusukat Bangóné Borbély Ildikót indítaná el a párt Németh Szilárd rezsibiztos ellen.

Apró bibi, hogy a körzetet már 2014-ben is megnyerte a baloldal, akkor Szabó Szabolcs lett ott a képviselő, aki elvileg az Együttben politizál. Bár szolidaritásos, Szolidaritás meg a DK-val állapodott meg. DK meg az MSZP-vel, hogy ebben a körzetben az MSZP állít jelöltet. Igazából mindegy is.

Ahogy kiderült, hogy az MSZP kit indít, beindult ismét az ellenzéki szájkarate. Ahogy Juhász Péter az Együtt elnöke fogalmazott: „A sikeres ellenzéki politikusokat akarja kicsinálni az MSZP?”. Szerinte ha több jelölt áll a Fidesszel szemben, „az kizárólag a Fidesz érdeke, nem az ellenzéki siker kulcsa”.

Igaz az Együtt többször kijelentette, hogy ők nem akarnak közös indulást. S most az index nyomozott ki egy érdekes fejleményt, hogy az MSZP 2017. decemberében megkereste Szabó Szabolcsot, hogy induljon el az MSZP-Párbeszéd színeiben a csepeli körzetben, de ő visszautasította ezt.

Még azt is felajánlották, hogy nem kell neki belépnie a pártba, de pártlógó nélkül a törvény értelmében egy országgyűlési választásokon indulni nem lehetséges hátrányok nélkül. Hát ennyit, a nagy kicsinálásról… Petike.

Az Index Szabó Szabolcsot is megkereste, aki kénytelen volt beismerni, hogy az MSZP tényleg megkereste és tényleg nemet mondott nekik. Ezután van kérdés, nincs.

Egyébként csak csendben jegyzem meg Csepelen az MSZP tud úgy is nyerni, ha elindul vele szemben egy 1 százalékos pártocska jelöltje. Tehát, nem kell félni.

Viszont ennél is megdöbbentőbb a DK reakciója. A DK december 9-én megállapodott a Szolidaritással, Szabó elvileg az ő politikusuk. Majd karácsony előtt ezt a körzetet átadja az MSZP-nek a DK. Majd erre betol egy ilyen szöveget, hogy „nincs rendjén, hogy az MSZP  Csepelen 2014-ben győztes Szabó Szabolcs ellen akarja indítani Bangóné Borbély Ildikót”.

Tényleg, te nyomon tudod követni, hogy ezek az új 1-2 százalékos pártok mi a francot akarnak ?? Mindegy is. Szerintem az MSZP jó döntést hozott Bangónéval, vele simán megfogják nyerni ott a választást. Mindenki nyugodjon meg.

Sőt a szocialisták, korrektül jártak el, de ha valaki nemet mond azt nem tudják indítani, nemde?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here