Karácsony Gergely, miniszterelnök-jelölt szépen menetel. Most egy újabb sikert könyvelhet el magának. Reméljük áprilisig kitart ez a sikerszéria!

Facebookon nagy port kavart és rengeteg megosztást kapott a CivilHetes internetes portál szavazása. Gyakorlatilag kicsi és nagy egyaránt szavazott osztotta meg a felhívást. A portál arra volt kíváncsi, hogy Ön szerint ki a legalkalmasabb miniszterelnök jelölt?

Nos, a portál lezárta a szavazást és kétséget kizáró fölénnyel Karácsony Gergely nyerte meg azt. Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a szavazatok 41 százalékát söpörte be ráadásul egy olyan közegben, az interneten, ahol hagyományosan az MSZP-t nem lehet erősnek mondani.

Második helyre csúszott be Orbán Viktor a maga 22 százalékos támogatottságával. Karácsony Gergely úgy tudott ilyen bődületes különbséggel nyerni, hogy másik két ellenzéki politikust is feltettek szavazásra.

Vona Gábor a Jobbik elnöke, 19 százalékot kapott a neten, ami hagyományosan a Jobbiknak erős bázis, illetve Gyurcsány Ferenc éppen hogy lemaradva 18 százalékkal utolsó lett.

Persze egy netes szavazásból, még ha több ezren is vesznek rajta részt érdemi következtetést nem lehet levonni, de mindenféleképp bizakodásra adhat okot, minden ilyen siker az MSZP-nek, hogy jó úton jár Karácsonnyal.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here